7 redenen waarom mensen kiezen voor onze thuishulp

 

Een werkende mantelzorger die ver van een naaste woont of een cliënt die naast maaltijdondersteuning vaker naar buiten wil. Onze thuishulp voor net dat stukje extra ondersteuning binnens- en buitenshuis, wordt voor meer dan één reden ingeschakeld. In dit artikel vindt u de 7 redenen waarom mensen specifiek kiezen voor een thuishulp van Senior Service.

1. Persoonlijk en betrokken
Van de cliëntenadviseur aan de telefoon, tot aan de planning in Oosterbeek, de coördinator en de vaste thuishulp. Elke medewerker bij Senior Service is persoonlijk betrokken bij de situatie van een cliënt en zijn of haar familie. Onze missie is om ouder worden in Nederland te veranderen en deze vinden we terug in de motivatie van alle medewerkers om bij Senior Service te werken.

2. Een vast gezicht
Een vertrouwd en vast gezicht zorgt voor rust. Niet alleen voor de cliënt, maar ook voor de familie. Het mooiste is nog dat er vrijwel altijd een mooie band ontstaat.

3. Flexibiliteit
Een vaste óf tijdelijke thuishulp komt langs wanneer hier behoefte aan is. Op vaste momenten of incidenteel, u zit nergens aan vast.

4. Snel geregeld
Veel mensen oriënteren zich in een vroeg stadium over de mogelijkheden, anderen zitten omhoog en er is snel hulp nodig. Op dat moment is er voor ons maar één prioriteit: zo snel mogelijk met een goede oplossing komen. Snel betekent ook echt snel!

5. Geen wachtlijsten
Een bezoek van onze thuishulp duurt minimaal twee uur. Dat is eigenlijk de enige voorwaarde. Wachtlijsten om in aanmerking te komen voor een thuishulp zijn er niet. Het enige wat belangrijk is, is dat er een klik is tussen de cliënt en onze medewerker. Wie wil zich nou niet prettig voelen in zijn of haar eigen huis?

6. Vervanging bij ziekte
Op het moment dat een medewerker ziek is of met vakantie, regelt de coördinator snel vervanging.  In tegenstelling tot een zzp-er, is een medewerker van Senior Service bij ons in dienst. Hiermee zijn zij verzekerd en wordt er ook nog een stukje pensioen opgebouwd.

7. Mantelzorg blijft te overzien en de zorg rondom een naaste is goed geregeld
De cijfers liegen er niet om, mantelzorg kan erg zwaar zijn en leiden tot overbelasting. Senior Service biedt voor families door heel Nederland dé oplossing, hand-in-hand met initiatieven van de overheid, zorgverzekeraars, de thuiszorg, zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties. Uiteindelijk is er niet één oplossing voor iedereen, maar moeten wij het samen doen. Samen maken we het mogelijk!

 

De 7 redenen waarom mensen kiezen voor een thuishulp van Senior Service is samengesteld op basis van onze beoordelingen van cliënten en mantelzorgers. Benieuwd wat zij over ons schrijven? Lees dan hier al onze beoordelingen.

 

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of direct een kennismakingsgesprek. Onze cliëntenadviseur neemt dan spoedig contact met u op.

Terug naar overzicht

Volg ons en praat mee over mantelzorg

Deel dit artikel met een bekende