Mooiste beoordelingen van de maand: Maart 2019.

 

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is.  Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit maart.

 

Stella – Utrecht | 10,0

Mijn moeder is dement en toen ze halsoverkop extra zorg nodig had, hebben we Senior Service ingeschakeld. Al dezelfde nacht was er al iemand in huis. De communicatie is prettig en helder en coordinator Astrid dacht echt mee. Ook de zorg was prima, uitgevoerd door ervaren zorgverleners met harr voor hun werk. Senior Service heeft ons echt enorm goed geholpen om door een moeilijke paar dagen heen te komen. Veel dank dan ook aan het team!”

 

Gwan – Nieuw Vennep | 8,0

Onze positieve ervaring willen wij graag overbrengen aan een ieder die zorg zoekt met enig strekking en inhoud waarbij wij persoonlijk alleen kunnen melden dat deze organisatie zich buitengewoon heeft ingezet met hulp van welwillende gastdames en verpleegsters.
Nogmaals dank alle dames + 1 heer voor jullie inzet naar onze moeder toe.”

 

Ad – Rochechouart | 10,0

De betrokkenheid en lieve zorg die onze moeder de afgelopen periode heeft mogen ontvangen van Jolanda en Dick heeft haar heel veel plezierige/leuke momenten bezorgd. Omdat wij in het buitenland wonen hadden wij weinig gelegenheid om bij ma op bezoek te gaan, en deze beperking is door Senior Service volledig en met veel liefde ingevuld. Wij willen iedereen die in de situatie is, dat er minder bezoek mogelijk is bij vader/moeder aanraden om Senior Service dit gat op te laten vullen. Het geeft zoveel rust en plezier om foto's en berichtjes te zien van Jolanda of Dick als ze weer een uitje met ma naar het tuincentrum of een pannenkoeken restaurant maakten, of alleen wat rondrijden door haar oude wijk of wandelen. Kortom alleen maar lof.”

 

Robbert – Harderwijk| 10,0

Zeer betrokken medewerkers. De mensen tonen initiatief en doen meer dan ze gevraagd wordt. Bezorgd en lief! Absoluut fijne ervaring met deze fantastische mensen.”

 

Ga voor al onze beoordelingen naar Klantenvertellen.nl > Bekijk beoordelingen.

 

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op.

 

Volg ons en praat mee over mantelzorg

done!

Ja, neem contact met mij op:

Deel dit artikel met een bekende