Senior Service genomineerd voor Koning Willem I-prijs

Senior Service is genomineerd voor de belangrijkste ondernemingsonderscheiding van Nederland, de Koning Willem I-prijs. Als grootste particuliere mantelzorgorganisatie van Nederland maken wij kans in de categorie mkb-bedrijven in de regio West. In totaal zijn er twaalf ondernemingen genomineerd die volgens de jury in de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond.

Hoe het begon
Als jonge Rotterdamse ondernemer zette Floris Vervat in 2006 zijn eerste stappen in deze specifieke zorgmarkt, gemotiveerd door een gebrek aan zorgoplossingen voor zijn eigen grootouders. Na een overname van Senior Service in 2010 ontstond de oudste landelijk werkende thuishulporganisatie van Nederland. Met als missie: ‘Ouder worden in Nederland voorgoed veranderen’. 

25 jaar Senior Service
In onze huidige maatschappij zien wij de trend ontstaan waarbij mensen langer thuis moeten blijven wonen. Daarnaast groeit het aantal ouderen met behoefte aan extra ondersteuning de komende jaren explosief. Senior Service springt hier op in door een vaste of tijdelijke thuishulp te bieden voor mantelzorgers en senioren met behoefte aan deze extra ondersteuning. Dit doen wij ondertussen al 25 jaar! De 50-plussers die bij ons de mantelzorg verlenen hebben de behoefte om parttime te blijven werken en van betekenis te zijn voor de samenleving. 

Durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap

De Koning Willem I Prijs
De Koning Willem I Prijs vormt de ultieme bekroning van goed ondernemerschap. Deze prestigieuze en onafhankelijke ondernemingsprijs wordt tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting in twee categorieën: grootbedrijf en mkb. Erevoorzitter van deze stichting is Hare Majesteit Koningin Máxima. De uiteindelijke winnaar zal in mei bekend worden gemaakt.

 

Heeft u vragen? Laat het ons weten via media@seniorservice.nl

 


Over Senior Service
Senior Service biedt overal in Nederland ondersteuning, zowel thuis als in zorginstellingen. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie of een brochure aanvragen. Daarnaast vinden wij het ook altijd prettig om persoonlijk kennis met u te maken via een kennismakingsgesprek, zie hiervoor onze contactpagina.

 

Terug naar overzicht

Volg ons en praat mee over mantelzorg

Deel dit artikel met een bekende