Begeleid vervoer naar het St. Antonius Ziekenhuis:

 • Vaste begeleider
 • Gaat mee naar de afspraak
 • Op afroep in te schakelen
 • Zorgt voor rust en angstreductie

Begeleid vervoer naar het St. Antonius Ziekenhuis

Een vaste begeleider van Senior Service biedt cliënten extra ondersteuning naar een afspraak in het St. Antonius Ziekenhuis. Onze medewerker haalt de cliënt op en helpt met de voorbereidingen, en gaat mee naar de afspraak (indien gewenst mee de spreekkamer in) en zorgt voor een verslag van het gesprek. Deze wordt achteraf digitaal of op papier met de cliënt en familie gedeeld. Vervolgens wordt de cliënt thuisgebracht en wordt er nog even nagepraat onder het genot van een kopje thee of koffie.

Boekingsformulier

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • :

Begeleid vervoer van Senior Service:

 • Een vaste begeleider naar een afspraak in het St.Antonius Ziekenhuis.
 • Ondersteuning voor, tijdens en na de afspraak.
 • Schriftelijk verslag van de afspraak.
 • Senior Service is sinds 1995 de meeste ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland.
 • Advies over fiscale aftrekbaarheid, een Persoonsgebonden Budget (PGB) en de WMO.
 • Wordt beoordeeld met een 8,6.

Maak gebruik van het boekingsformulier om een afspraak in te plannen. Onze planning neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak door te nemen. Heeft u eerst vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0800-1969.

Tarieven

Senior Service hanteert een uurtarief van € 33,15 excl. btw en een kilometervergoeding van € 0,26 per kilometer. Een gemiddelde dienst duurt twee uur en start met de voorbereiding bij de cliënt thuis, het begeleid vervoer naar het ziekenhuis en de afspraak en eindigt zodra de cliënt weer terug in eigen huis is. Betaling vindt achteraf plaats per factuur.

Voorzorg

Iedereen is graag goed voorbereid op een belangrijke afspraak in het ziekenhuis. Een vaste begeleider van Senior Service komt bij de cliënt thuis om te helpen met de voorbereidingen en zorgt ervoor dat de cliënt op tijd bij de afspraak in het St. Antonius Ziekenhuis is.

Begeleid vervoer

Begeleid vervoer is dé oplossing voor cliënten die meer ondersteuning nodig hebben dan slechts vervoer van A naar B. Een vaste begeleider komt in eigen auto de cliënt ophalen en gaat mee naar de afspraak in het St. Antonius Ziekenhuis.

Begeleiding naar afspraak

Aangekomen in het ziekenhuis begeleidt onze medewerker de cliënt naar de juist afdeling. Indien gewenst, gaat hij of zij ook mee de spreekkamer in. Tijdens het bezoek maakt de medewerker een kort verslag van de besproken onderwerpen. Senior Service koppelt graag een vaste medewerker aan de cliënt, zodat het contact steeds met dezelfde vertrouwde persoon is die op de hoogte is van de situatie en wensen.

Nazorg

Na de afspraak wordt u thuis gebracht door de medewerker en vaak praten we nog even na onder het genot van een kopje thee of koffie. Het schriftelijke verslag van de afspraak delen we met u en/of uw mantelzorgers.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg