[ssba-buttons]

 

Carrière, gezin en mantelzorg. Hoe dan?

Vijf op de zes mantelzorgers hebben een betaalde baan en ruim 10% wordt uiteindelijk zwaar overbelast. De participatiemaatschappij vraagt meer van de burger. Voor u, als mantelzorger, betekent dit dat de eerste zorgtaken van uw alleenstaande vader bij u komen te liggen. Maar hoe combineert u dit met een drukke carrière of gezin?

 

Ik kan veel, maar niet alles.
U bent onderweg naar een belangrijke afspraak of u zit midden in een meeting. Daar gaat uw telefoon weer. Het is uw vader. Sinds kort belt hij steeds vaker op de dag. Hij heeft hulp nodig. Herkenbaar? In Nederland zijn mantelzorgers de meeste tijd kwijt aan begeleiding: een bezoek aan de dokter, administratie en hulp in en om huis.  U bent vooral bezig met praktische ondersteuning en tijd voor de leuke dingen is er nauwelijks. Uw carrière houdt u dagelijks bezig en het gezin vraagt ook om de nodige aandacht.

In Nederland zijn mantelzorgers de meeste tijd kwijt aan begeleiding: een bezoek aan de dokter, administratie en hulp in en om huis.

Combineren doet u zo
Senior Service biedt concrete oplossingen voor mantelzorgers met een drukke baan. Dagelijks helpen we door heel Nederland mantelzorgers met de zorg voor vader of moeder. Laat uzelf op bepaalde momenten vervangen door een ervaren medewerker uit de buurt. Bijvoorbeeld voor een afspraak in het ziekenhuis. De medewerker begeleidt uw vader en maakt een verslagje van de afspraak. Zo weet u precies wat er besproken is. De vaste medewerker is ook in te schakelen voor een uitstapje. Even naar buiten voor een wandeling, samen een boodschap doen, koken en samen eten. Van twee uur in de maand tot 24 uur per dag. Een concrete oplossing op maat.

 

Een keertje proberen? Dat kan. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om de hulpvraag te bespreken.

Ja, neem contact met mij op:

Volg ons en praat mee over mantelzorg