Word nu gratis lid:

  • Een tijdelijke of vaste thuishulp
  • Exclusief voor leden van De Unie
  • Vrijblijvende kennismaking

Hoe ondersteunt Senior Service leden van De Unie?

Senior Service biedt een tijdelijke of vaste thuishulp die u, uw ouders of naasten ondersteunen in het dagelijks leven. Van 2 uur per week tot 24 uur per dag. Zo voorkomen we dat een mantelzorger overbelast raakt en is de zorg voor een naaste goed geregeld. Als lid van De Unie krijgt u een gratis lidmaatschap van Senior Service dat u kunt gebruiken voor uzelf of uw naaste met behoefte aan extra hulp.

Samen, maken we het mogelijk!

De voordelen voor leden van De Unie:

  • Als lid van De Unie ontvangt u automatisch gratis een lidmaatschap van Senior Service (t.w.v. € 9,95 per maand).
  • Vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met uw regiocoördinator.
  • Senior Service is sinds 1995 de meeste ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland.
  • Dezelfde dag nog ondersteuning mogelijk.
  • Senior Service is in heel het land actief.
  • Advies over fiscale aftrekbaarheid, een Persoonsgebonden Budget (PGB) en de WMO.
  • Wordt beoordeeld met een 9.

Laat uw gegevens achter in het aanmeldformulier. Onze cliëntenadviseur neemt dan contact met u op voor een (telefonische) kennismaking.

Ja, ik wil graag een gratis lidmaatschap:

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Daarmee behouden we samen een prettige structuur in het dagelijks leven.

Begeleid vervoer

Blijf langer zelfstandig met begeleid vervoer op oproepbasis. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Indien nodig zijn wij aanwezig bij de afspraak en zorgen we voor een verslag. Ook gaat onze thuishulp gezellig met u op pad, voor een mooie middag buiten de deur.

Gezelschap

Wij begrijpen het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht. Bij Senior Service krijgt u één vaste thuishulp, waardoor er snel een hechte band ontstaat.

Slapen

Een goede nachtrust is essentieel voor het behoud van uw levensgeluk. Ervaar een zorgeloze nacht met uw vaste thuishulp in de buurt. Nog even samen een kopje thee drinken en vervolgens met een gerust hart naar bed.

24-uurs zorg

Met 24-uurs zorg van Senior Service kunt u prettig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven met een persoonlijk zorgteam dat dag én nacht voor u klaar staat. We bieden overbruggingszorg voor onze cliënten die wachten op een plekje in het verpleeghuis, maar ook voor hen die de laatste levensfase graag thuis willen blijven.

Even bellen

Een luisterend oor doet vaak al wonderen. Niet alleen blijft de cliënt meer betrokken, diens behoeften voor een gelukkiger bestaan worden ook sneller herkent. Dagelijks of enkele keren per week, net wat er nodig is.

Alle voordelen op een rij

Direct hulp

Er zijn weinig zorgen groter, dan de kans op een val als u ouder wordt. Dan is snel extra ondersteuning cruciaal. Daarvoor belt u direct met Senior Service.

Eén vast gezicht

U ziet gedurende de dag veel verschillende gezichten als u hulp ontvangt. Wij willen graag een vertrouwensband met u opbouwen. Daarom kiezen wij ervoor om één vaste medewerker aan u voor te stellen.

Regelen

In Nederland heeft iedereen die niet zonder ondersteuning kan, recht op een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook kunt u ondersteunt worden vanuit de WMO of mogelijk uw zorgverzekeraar. Vaak zijn onze diensten aftrekbaar van de belasting. Dit vergt regelwerk, maar dat doen wij elke dag. Hiermee helpen wij u snel en efficiënt.

Gratis App

De gratis agenda app van Fello biedt een oplossing voor de coördinatie van mantelzorg.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg