Senior Service zoekt:

Een junior recruiter in Rotterdam

Wil jij de ouderenzorg in Nederland veranderen? Kun jij de juiste medewerkers selecteren die onze cliënten helpen langer thuis te blijven wonen?  En hou je van het contact met mensen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Voor ons kantoor in Rotterdam zoeken wij een Junior Recruiter, voor 36 uur per week.

 

De functie
Als junior recruiter werk je samen met een ervaren recruiter en ga je in korte tijd heel veel leren op het gebied van recruitment. Je gaat aan de slag met het plaatsen van vacatures, en met het selecteren van sollicitanten op basis van CV’s en brieven. Je hebt veel telefonisch contact met sollicitanten. Dankzij jouw nieuwsgierige houding en inlevingsvermogen weet je de kandidaten goed te doorgronden en de juiste match met onze vacatures te maken. Soms is het nodig  meer actief opzoek te gaan naar mogelijke kandidaten.  Daarnaast ondersteun je, bij afwezigheid van collega’s, bij de overige HR werkzaamheden en de administratie. Je kunt goed omgaan met een horizontale organisatiestructuur. Het moderne kantoor in Rotterdam bestaat uit 10 personen, maar de gehele organisatie uit 500 medewerkers. In beide situaties voel jij je thuis. In deze functie werk je samen met 1 directe collega en 2  collega’s op de afdeling administratie.

 

Competenties en functie-eisen

Naast dat je een zwak hebt voor senioren, ben je:

  • zelfstandig
  • accuraat
  • empathisch
  • kritisch
  • heb je een hands-on mentaliteit
  • beschikt je over uitstekende Nederlandse taalvaardigheden, mondeling en schriftelijk
  • beschikt je over uitstekende computervaardigheden
  • in het bezit van minimaal MBO /HBO diploma richting HR
  • woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Start en periode

Startdatum:       Per direct

Aantal uur:        36 uur per week

Salaris:               marktconform

 

Standplaats
Rotterdam

 

Organisatie

Senior Service wil graag een onderdeel uitmaken van de huidige mantel. Naast familie, vrienden en buren komt onze mantelzorger op de momenten dat het voor de huidige mantelzorgers niet uitkomt. Wij doen dit al sinds 1995 en hierin zijn wij de meest ervaren organisatie van Nederland.

 

Solliciteren
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je cv met pasfoto en motivatiebrief via vacatures@seniorservice.nl. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Sollicitatieformulier

Senior Service

Senior Service wordt beoordeeld met een 8.6/10 door 250 klanten.

Volg ons en praat mee over mantelzorg