Extra hulp bij mantelzorg

  • Eén vaste thuishulp
  • Ondersteunt mantelzorgers
  • Binnens- en buitenshuis

Een vaste of tijdelijke thuishulp van Senior Service

Senior Service biedt mantelzorgers een vaste of tijdelijke thuishulp voor een naaste op momenten dat de dagelijkse mantelzorgtaken even teveel worden. Van 2 uur per maand tot 24 uur per dag. Zodoende blijft mantelzorg te overzien en is de zorg voor uw vader of moeder goed geregeld. Een tijdelijke back-up tijdens de vakantieperiode is ook mogelijk.

partner van

Een vaste thuishulp van Senior Service:

  • Senior Service is sinds 1995 de meeste ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland.
  • Een vaste of tijdelijke thuishulp.
  • Extra back-up voor mantelzorgers.
  • Vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met uw regiocoördinator.
  • Geen wachtlijsten of papierwerk.
  • Advies over fiscale aftrekbaarheid, vergoedingen en PGB.
  • Wordt beoordeeld met een 8,7.

Vraag nu een brochure aan voor meer informatie over onze ondersteuning en tarieven of vink één van de andere mogelijkheden aan. Wij staan u graag te woord!

Ja, neem contact met mij op:

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met een naaste boodschappen doen, koken, eten of helpen met licht huishoudelijk werk.

Begeleid vervoer

Een helpende hand buitenshuis betekent voor veel senioren een obstakel minder. Begeleid vervoer door een vaste thuishulp naar het ziekenhuis of een ander afspraak, maar ook voor een leuk uitstapje buiten de deur.

Gezelschap

Wij zien het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht. Bij Senior Service krijgt onze cliënt één vaste thuishulp, waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Tijdelijke hulp in de vakantie

Een lang weekend weg of twee weken op vakantie? Mantelzorgers schakelen ons gemiddeld zes uur in op afgesproken dagen en tijden als extra back-up tijdens de vakantie. Onze medewerker houdt u op afstand op de hoogte en belt naast de ingeplande bezoeken af en toe even met uw naaste hoe het gaat.

Slapen

Nachtrust is belangrijk, ook voor mantelzorgers. Een goede nacht doorslapen doet wonderen. Onze thuishulp is ’s nachts aanwezig en ondersteunt uw naaste wanneer dat nodig is.

24-uurs zorg

Voor uw naaste zorgen kan zwaar zijn en steeds meer senioren verkiezen thuis boven een verzorgingshuis. 24-uurs zorg van Senior Service is dé oplossing op het moment dat de zorg intensiever wordt.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg