Extra hulp bij mantelzorg

  • Eén vaste thuishulp
  • Ondersteunt mantelzorgers
  • Binnens- en buitenshuis

Een vaste of tijdelijke thuishulp van Senior Service

Senior Service biedt mantelzorgers een vaste of tijdelijke thuishulp voor een naaste op momenten dat de dagelijkse mantelzorgtaken even teveel worden. Van 2 uur per maand tot 24 uur per dag. Zodoende blijft mantelzorg te overzien en is de zorg voor uw vader of moeder goed geregeld. Een tijdelijke back-up tijdens de vakantieperiode is ook mogelijk.

partner van

Een vaste thuishulp van Senior Service:

  • Senior Service is sinds 1995 de meeste ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland.
  • Een vaste of tijdelijke thuishulp.
  • Extra back-up voor mantelzorgers.
  • Vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met uw regiocoördinator.
  • Geen wachtlijsten of papierwerk.
  • Advies over fiscale aftrekbaarheid, vergoedingen en PGB.
  • Wordt beoordeeld met een 8,7.

Vraag nu een brochure aan voor meer informatie over onze ondersteuning en tarieven of vink één van de andere mogelijkheden aan. Wij staan u graag te woord!

Ja, neem contact met mij op:

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met een naaste boodschappen doen, koken, eten of helpen met licht huishoudelijk werk.

Begeleid vervoer

Een helpende hand buitenshuis betekent voor veel senioren een obstakel minder. Begeleid vervoer door een vaste thuishulp naar het ziekenhuis of een ander afspraak, maar ook voor een leuk uitstapje buiten de deur.

Gezelschap

Wij zien het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht. Bij Senior Service krijgt onze cliënt één vaste thuishulp, waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Tijdelijke hulp in de vakantie

Een lang weekend weg of twee weken op vakantie? Mantelzorgers schakelen ons gemiddeld zes uur in op afgesproken dagen en tijden als extra back-up tijdens de vakantie. Onze medewerker houdt u op afstand op de hoogte en belt naast de ingeplande bezoeken af en toe even met uw naaste hoe het gaat.

Slapen

Nachtrust is belangrijk, ook voor mantelzorgers. Een goede nacht doorslapen doet wonderen. Onze thuishulp is ’s nachts aanwezig en ondersteunt uw naaste wanneer dat nodig is.

24-uurs zorg

Voor uw naaste zorgen kan zwaar zijn en steeds meer senioren verkiezen thuis boven een verzorgingshuis. 24-uurs zorg van Senior Service is dé oplossing op het moment dat de zorg intensiever wordt.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Top organisatie

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Snel, efficiënt en goed

We hebben voor de ondersteuning van mijn schoonmoeder van 99 na een val heel veel baat gehad bij de snelle en goede hulp die geboden kon worden. Mijn schoonmoeder was heel blij met de goede en aardige hulp die geboden werd. En dus de rest van de familie ook.

Beoordeling: 10

Marianne uit Odijk

Prima! Snel onze wens ingevuld en accuraat en plezierig uitgevoerd.

Binnen 8 uur kreeg ik bevestiging dat de waakdiensten die mijn broer en ik voor onze dementerende vader met gebroken bovenarm leverden, met een gerust hart aan de professionals van Senior Services konden overlaten.

Beoordeling: 8

Jan Vos uit Breukelen

Onze regio's

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg