Mooiste beoordelingen van de maand: April 2019.

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is.  Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit april.

 

Stella – Utrecht | 10,0

Mijn moeder is dement en toen ze halsoverkop extra zorg nodig had, hebben we Senior Service ingeschakeld. Al dezelfde nacht was er al iemand in huis. De communicatie is prettig en helder en coordinator Astrid dacht echt mee. Ook de zorg was prima, uitgevoerd door ervaren zorgverleners met hart voor hun werk. Senior Service heeft ons echt enorm goed geholpen om door een moeilijke paar dagen heen te komen. Veel dank dan ook aan het team!”

 

Corine – Eindhoven | 9,0

Wij zijn erg blij met de medewerkers van Senior Service geweest. Het gaf mij (als dochter) rust als Senior Service bij mijn ouders waren. De wachttijd van een 1/2 jaar tot de opname in een verpleeghuis was erg zwaar en hectisch geweest. Ook veel steun gehad van de coördinator. Bedankt alle medewerkers.”

 

Nicolette – Utrecht | 9,0

Dank zij jullie inzet heeft mijn moeder een jaar langer thuis, in haar eigen huis, kunnen blijven wonen. Dank aan het hele team en coördinator Heske!”

 

Claudia – Maastricht | 10,0

Mijn vader (bijna 80 jaar oud) is voor groot gedeelte nog zelfstandig. Daar waar hij wat extra hulp nodig heeft, maakt het Senior Service dream team het mogelijk die zelfstandigheid zo lang mogelijk te behouden. Daarmee wordt zowel hemzelf als ook zijn dochters (mantelzorgers) optimaal ontzorgt. De warme, meedenkende en hartelijke manier waarderen wij zeer. CHAPEAU!”

 

Ga voor al onze beoordelingen naar Klantenvertellen.nl > Bekijk beoordelingen.

 

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op.

 

Terug naar overzicht

Senior Service

Senior Service wordt beoordeeld met een 8.6/10 door 244 klanten.

Volg ons en praat mee over mantelzorg

done!

Ja, neem contact met mij op:

Deel dit artikel met een bekende