Mooiste beoordelingen van de maand: Mei 2019.

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is.  Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit mei.

 

Maya – Duitsland | 10,0

Gedurende de laatste tien maanden in het leven van onze moeder was Marianne de engel die twee keer per week op bezoek kwam. Deze ochtenden waren iets waar onze moeder altijd erg naar uitkeek. En voor ons was het gewoon een heel goed gevoel om te weten dat zij er was. Dick, je hebt in april 2018 voor onze moeder met Marianne de perfecte match gevonden! Nogmaals bedankt.”

Jan – Breukelen | 8,0

Binnen 8 uur kreeg ik bevestiging dat de waakdiensten die mijn broer en ik voor onze dementerende vader met gebroken bovenarm leverden, met een gerust hart aan de professionals van Senior Service konden overlaten.”

Heidemariek – Barneveld | 9,0

Senior Service is vanaf het eerste moment actief en meedenkend. De communicatie is goed geregeld. Ze nemen op of bellen terug en zijn bij iedere aanvraag gelijk in actie gesprongen. En hebben het ook iedere keer perfect geregeld. Mijn ervaring met de ‘zorg’ was overal erg teleurstellend behalve bij Senior Service. Ik denk dat dat ook met name te danken is aan Mirjam.”

Klaske – Doesburg | 9,0

We zijn zeer dankbaar voor de lieve en goede zorgen die onze moeder de afgelopen jaren van de medewerkers van Senior Service mocht ontvangen. Erg prettig was het dat steeds dezelfde medewerkers er waren. Onze moeder beschouwde hen als 'haar vriendinnen'. Wij als kinderen hebben de zorgen van de medewerkers ervaren als een grote zorg minder. Dankzij hen kon onze moeder nog een lange tijd thuis blijven wonen, ondanks haar toenemende zorgafhankelijkheid. De begeleiding werd steeds snel (in acute sutuaties binnen een paar uren) en goed geregeld. Minpuntje waren de kosten: naarmate meer hulp nodig was waren die niet meer op te brengen. Onze moeder is inmiddels opgenomen in een verpleeghuis.”

 

Ga voor al onze beoordelingen naar Klantenvertellen.nl > Bekijk beoordelingen.

 

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar overzicht

Volg ons en praat mee over mantelzorg

Deel dit artikel met een bekende