Mooiste beoordelingen van december 2019

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is.  Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van december 2019.

M.J., Hilvarenbeek| 7,0 – Snelle reactie!

Prima snelle reactie”

Kees, Bennebroek | 7,0 – Bijzonder prettige hulp ontvangen

De heer Apswoude heeft ons heel goed geholpen en nam alle tijd”

Fam Verhagen, Breda | 7,0 – Snelle reactie op de vraag naar zorg

We hadden mijn moeder nog niet ingeschreven, toch werd er snel zorg geregeld. 4 nachten naar tevredenheid van mijn moeder”

Letitia, Randwijk | 8,0 – Heldere afspraken/taken wat er van je verwacht wordt

Ik ben al jaren onbetaald als Mantelzorger actief en merk nu dat mijn praktische ervaring heel goed aansluit bij de taken als Begeleider Senior Service. Ik draag de doelgroep ouderen een warm hart toe en put veel voldoening/dankbaarheid bij mijn verleende hulp/steun die hard nodig is binnen de zorgbehoevende Senioren. ”

Ga voor al onze beoordelingen naar Klantenvertellen.nl > Bekijk beoordelingen.

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of direct een kennismakingsgesprek. Onze cliëntenadviseur neemt dan spoedig contact met u op.

Terug naar overzicht

Volg ons en praat mee over mantelzorg

Deel dit artikel met een bekende