Mooiste beoordelingen van maart 2020

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van maart 2020.

 

Liesbeth, Maarn | 9,0 – Warme, persoonlijke ondersteuning met belangstelling voor zowel de mantelzorger als de cliënt

Mijn dementerende ( Alzheimer) moeder heeft gebruik gemaakt van de (mantel) zorgers van Senior Service van augustus 2016 tot september 2019. De eerste match met ziekenverzorgster Willy was meteen raak. Zij kon perfect inspelen op de zorg die moeder nodig had en wist haar te stimuleren in allerhande activiteiten. Omdat de thuiszorgorganisatie voor de persoonlijke verzorging op een gegeven moment wegviel namen medewerkers ( er waren er toen drie) van Senior Service ook deze zorg, in ieder geval gedeeltelijk, over. Toen er in de zomer van 2018 plotseling, voor een korte periode, ook slaap en waakzorg nodig was heeft Senior Service dit bijna á la minute weten te organiseren. En in 2019 nog een keer voor een week. Ondanks dat dit in een vakantieperiode viel. De coordinator van een andere regio nam de klus er 'gewoon' bij en hield ook contact over het verloop van de situatie. Ook toen moeder na een val, waardoor teveel zorg nodig werd, in een verpleeghuis belandde, bleven de medewerkers van Senior Service, tot haar overlijden, contact met haar en ons houden. Ik zal ze missen. ”

Claudia, Neede | 10,0 – Heel goede samenwerking

Mijn ervaring met Senior service is zeer positief. Enerzijds de zeer goede service. Altijd werd er meegedacht, was men flexibel en zocht men naar een oplossing, gezien het regelmatig wisselende programma van mijn moeder. Bovendien was Anita zeer fijn gezelschap voor mijn moeder. Nogmaals, wij zijn zeer tevreden! ”

Marianne, Rotterdam| 10,0 – Heel erg prettig.

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof”

Suzan, Oosterbeek | 8,0 – Goede organisatie, snelle opvolging

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.”

 

 

Ga voor al onze beoordelingen naar Klantenvertellen.nl > Bekijk beoordelingen.

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of direct een kennismakingsgesprek. Onze cliëntenadviseur neemt dan spoedig contact met u op.

Terug naar overzicht

Volg ons en praat mee over mantelzorg

Deel dit artikel met een bekende