Mooiste beoordelingen van mei 2020

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van mei 2020.

Walraven, Ewijk | 10,0 – Juist nog extra aandacht ervaren

De twee dames die mij voor een aantal verschillende taken bezoeken zijn dat blijven doen. Fantastisch, omdat ik naast deze beiden af en toe (enkele keren door mij afgezegd) alleen mijn hulp in de huishouding zag. Er is altijd al mailcontact tussen hun bezoeken door, maar de afgelopen weken wat meer. Bovendien deponeerden ze bij vertrek nogal eens kaartjes in mijn brievenbus, bijv. met knuffel erop, omdat die knuffels bij aankomst en vertrek niet meer kunnen. Mijn vrienden en naasten konden niet op bezoek komen: de knuffels in zijn algemeenheid van degenen met wie ik deze uitwissel (daar ben ik selectief in) mis ik het meest, als mijn persoonlijk nadeel vanwege Corona. Zó fijn dat de dames nog meer dan anders voor mijn boodschappen zorgden. Ze zijn beiden trouwens bere lief! ”

Cecile, Helmond | 9,0 – Goede service

We hebben een aantal jaren gebruik gemaakt van Senior Service tot volle tevredenheid. Snel schakelen, altijd een oplossing voorhanden. ”

Anoniem, Groningen| 10,0 – We zijn heel erg goed geholpen op een moeilijk moment

Via de casemanager kwamen we op Seniorservice uit. Maaike was bereikbaar, nam direct tijd om te horen wat er aan de hand was en dacht heel goed met ons mee. In de dagen daarna was er steeds hetzelfde gevoel: wij, als dochters van een moeder die 24 uurs zorg nodig had, worden goed gehoord en geholpen. Zorg op maat! Uiteindelijk hebben we een periode van 3x 24 uurs zorg achter elkaar zorg nodig gehad en dat was allemaal prima georganiseerd. Hartelijk dank!”

Christina, Voorschoten | 9,0 – Geen ervaring

Zojuist een duidelijk antwoord beschreven. Verkeerd aangeklikt en alles weg. Ik ben gewoon blij te weten van jullie bestaan voor indien nodig.”

 

Ga voor al onze beoordelingen naar Klantenvertellen.nl > Bekijk beoordelingen.

Over Senior Service
Een vaste thuishulp van Senior Service biedt cliënten binnens- én buitenshuis extra ondersteuning, bijvoorbeeld naar een afspraak of een uitstapje naar een favoriete plek. Zo is de drempel om naar buiten te gaan lager en zorgen we er samen voor dat een cliënt langer vitaal blijft. Vraag nu een brochure aan voor meer informatie of direct een kennismakingsgesprek. Onze cliëntenadviseur neemt dan spoedig contact met u op.

Terug naar overzicht

Volg ons en praat mee over mantelzorg

Deel dit artikel met een bekende