ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je graag informeren over onze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Senior Service verwerkt de persoonsgegevens van medewerkers van Senior Service. Onze medewerkers van HR- en de salarisadministratie verwerken deze gegevens om je salaris te kunnen betalen, om je VOG aan te vragen, om gegevens aan te leveren aan instanties zoals de Belastingdienst en het Pensioenfonds. Tevens gebruiken we jouw gegevens om telefonisch of schriftelijk contact met je te kunnen opnemen voor met name opdrachten bij cliënten. Door het ondertekenen van je contract ga je akkoord met verwerking van je persoonsgegevens door Senior Service.

Onder persoonsgegevens verstaan wij:

• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Geboortedatum
• Nationaliteit
• Burgerlijke staat
• IBAN-nummer
• BSN-nummer
• Kopie legitimatiebewijs
• Gegevens die noodzakelijk zijn voor het verkrijgen van een mogelijke doelgroepverklaring.

Hoe lang Senior Service gegevens bewaart

Senior Service bewaart je persoonsgegevens in haar bestand tot 2 jaar na uitdiensttreding. Alleen je identiteitsbewijs (Paspoort, Europese Identiteitskaart of rijbewijs) en loonbelastingverklaring dienen wij voor de Belastingdienst 5 jaar te bewaren. Je gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Daarna worden uw gegevens vernietigd.

Delen met anderen

Senior Service verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals de Belastingdienst of het Pensioenfonds. Indien nodig zullen wij je e-mailadres en/of telefoonnummer verstrekken aan de cliënt of de mantelzorgers van de cliënt. Om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken en om onze medewerkers zo goed mogelijk te coachen verzamelen bij complimenten en klachten over je inzet.

Cookiebeleid Seniorservice.nl

Seniorservice.nl gebruikt verschillende cookies om de bezoeker een gebruiksvriendelijke ervaring te kunnen bieden. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Een cookie houdt de sporen bij van de bezochte website en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG 2018) stelt Senior Service bezoekers op de hoogte over het plaatsen van de volgende cookies: functionele, analytische en tracking-cookies.

Toestemming

Bij het eerste bezoek word je in de cookiebalk geïnformeerd over het opslaan van functionele en analytische cookies. Voor een gepersonaliseerde ervaring kun je ervoor kiezen om tracking- cookies te laten plaatsen.

Functionele cookies zijn nodig om de site optimaal te laten werken en je voorkeuren voor het gebruik van cookies in op te slaan.

Analytische cookies: Seniorservice.nl maakt gebruik van Google Analytics, zodat wij inzicht krijgen hoe de website gebruikt wordt en hoe wij de gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren. Je privacy blijft hierbij gewaarborgd.

Tracking-cookies: Seniorservice.nl gebruikt, indien aangegeven door de bezoeker, tracking- cookies om op basis van het surfgedrag van de bezoeker relevante aanbiedingen te tonen op het Google Display Netwerk en Facebook.

Social Media Plug-ins

Seniorservice.nl maakt het voor de bezoeker eenvoudig om relevante artikelen en blogs te delen op sociale netwerken, zoals: Facebook, Twitter, LinkedIn en Whatsapp.

Nieuwsbrief

Als medewerker sta je bij ondertekening van je contract automatisch ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze e-mails houden we je op de hoogte van de laatste nieuws over Senior Service, jouw werk, mantelzorg en andere relevante onderwerpen over ouderenzorg in het algemeen.

E-mail

Je e-mailadres wordt tevens gebruikt om te kunnen corresponderen over opdrachten in je planning. In deze e-mails beschrijven we cliënten louter met hun voornaam en schrijven we de eerste letter van zijn of haar achternaam. Hetzelfde geldt voor de namen van medewerkers van Senior Service.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@seniorservice.nl. Senior Service zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) als Senior Service bovengenoemde niet naleeft.

Beveiligen

Senior Service neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Senior Service maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via info@seniorservice.nl.

Senior Service is als volgt te bereiken:

Postadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam
Vestigingsadres: Generaal Urquhartlaan 18 P, 6861GG, Oosterbeek Inschrijvingsnummer KvK: 41052389
Algemeen telefoonnummer: 026 – 333 74 32 info@seniorservice.nl

Volg ons en praat mee over mantelzorg