Monique van Velthoven

Coördinator Den Bosch

Welkom bij Senior Service regio Den Bosch.

Het is fijn dat ik mij even aan u kan voorstellen. Mijn naam is Monique van Velthoven en ik ben coördinator van de regio Den Bosch en omgeving. Ik heb gekozen om als coördinator voor Senior Service te werken, omdat ik de twijfel en onzekerheid van senioren van dichtbij meemaak. Zowel bij mijn ouders van 81 en 90 jaar, als bij mijn schoonvader van 90 jaar. Aan de ene kant blijven ze graag wonen in het huis waar ze al een groot gedeelte van hun leven samenwonen, in hun vertrouwde buurt. Het liefst zo onafhankelijk mogelijk, met behoud van het maken van eigen keuzes, zoals het indelen van hun tijd. Aan de andere kant neemt de zorg voor het huis, de tuin en voor elkaar toch wel toe. Er is steeds meer hulp nodig om alles nog net zo goed voor elkaar te kunnen krijgen als voorheen. De twijfel steekt steeds vaker de kop op: ”Ik wil mijn vrijheid en onafhankelijkheid behouden, maar ik krijg het niet meer zo goed voor elkaar. Waar doe ik goed aan?”.

Mocht u dit herkennen en u zich deze vraag ook weleens stellen, bel mij dan gerust. Ik kom graag langs om hier met u over te praten en te kijken hoe dit proces op een zo natuurlijk mogelijke wijze kan verlopen. Wellicht kan ik samen met één van onze medewerkers u, vanuit Senior Service, hierin ondersteunen met behoud van uw eigen regie!

Belt u mij gerust direct op 06 – 49 824 018

Senior Service in Den Bosch
Monique van Velthoven
Coördinator
denbosch@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Altijd goede service, ook in (meermalen) lastige gevallen. prima hulpbieders van goed niveau.
"

Beoordeling: 10,0

JHL uit Otterlo

"--"

Beoordeling: 8,0

P. uit Goes

"Zelf geen ervaring met Senior Service. Maar m'n tante die in een verpleeghuis in Wageningen woont vindt het erg ..."

Beoordeling: n.v.t.

Paul uit Den Haag

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

meriam2

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg