Mirjam Kuipers

Coördinator Ede

Welkom bij Senior Service regio Ede en omgeving.

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Mirjam Kuipers en de coördinator in uw regio. Toen ik 14 jaar terug in Ede kwam wonen heb ik gekozen voor ‘bewust-thuisblijfmoederschap’; daarvoor werkte ik onder andere in het bedrijfsleven als personeelsadviseur. Sinds 2011 heb ik voor Senior Service de regio Ede ontwikkeld en verder uitgebouwd. Persoonlijk contact met de cliënt, de familie en andere zorgverleners vind ik erg belangrijk en waardevol. Het geeft mij voldoening wanneer ik van de familie hoor, dat Senior Service hen zoveel rust geeft en dat zij het fantastisch vinden dat wij zo persoonlijk, flexibel en alert kunnen inspelen op hetgeen ze nodig hebben. Hoe mooi is het om te zien wanneer een cliënt opbloeit doordat hij of zij weer heerlijk naar buiten kan gaan om een boodschap te doen, onder de persoonlijke en deskundige begeleiding van een van onze medewerkers. Samen maken we het mogelijk!

Belt u mij gerust direct op 06 - 27 299 139

Senior Service in Ede
Mirjam Kuipers
Coördinator
ede@seniorservice.nl

Al onze Diensten

Als iemand ons vraagt, wat voor een ondersteuning leveren jullie precies aan een senior? Dan zeggen wij vaak: alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook mogen geven. Denkt u aan: samen koken, samen wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen, etc. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klikt u op lees verder, voor een overzicht van al onze vormen van ondersteuning.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Goede ervaringen gehad. Hele verademing als de oudere net buiten de verschillende hokjes van zorg valt en je als ..."

Beoordeling: 9,0

Joyce uit Amsterdam

"Creatief en betrokken met het begeleiden. Wat ik als positief ervaar is dat de medewerkers niet al te jong zijn, ..."

Beoordeling: 8,0

John uit Wijchen

"Niet alles is altijd goed (het blijft mensenwerk), maar door de korte lijnen is er wel snel en adequaat te communiceren ..."

Beoordeling: 8,0

philip uit wichmond

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Thuis gratis advies

lidy-home

De coördinator uit de dichtstbijzijnde regio komt vrijblijvend bij u langs om bijvoorbeeld te vertellen hoe u onze diensten vergoed kunt krijgen.

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg