Bianca Oomens

Coördinator Ede

Welkom bij Senior Service regio Ede en omgeving.

Mijn naam is Bianca Oomens, ik ben coördinator voor de regio Ede. Samen met u onderzoek ik graag wat in uw situatie een fijne passende oplossing kan zijn. Onze betrokken medewerksters zorgen voor de gewenste begeleiding. De medewerksters spelen in op uw behoeftes en wensen. Of dat nu maaltijdbegeleiding is, een uitje naar het centrum of de supermarkt, begeleid vervoer naar uw arts, slaap- en waakdiensten, wij zorgen dat er iemand is die bij u past. Vaak ontstaat er een vertrouwensband tussen medewerkster en cliënt. Onze inzet kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld voor of na een (ziekenhuis)opname. Vaker hebben de afspraken een meer permanent karakter en komen wij verschillende keren per week voor de gewenste ondersteuning. Bij u thuis, maar ook in het verpleeghuis.

Belt u mij gerust direct op 06 - 27 299 139

Senior Service in Ede
Bianca Oomens
Coördinator
ede@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg