Mirjam Kuipers

Coördinator Ede

Welkom bij Senior Service regio Ede en omgeving.

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Mirjam Kuipers en de coördinator in uw regio. Toen ik 14 jaar terug in Ede kwam wonen heb ik gekozen voor ‘bewust-thuisblijfmoederschap’; daarvoor werkte ik onder andere in het bedrijfsleven als personeelsadviseur. Sinds 2011 heb ik voor Senior Service de regio Ede ontwikkeld en verder uitgebouwd. Persoonlijk contact met de cliënt, de familie en andere zorgverleners vind ik erg belangrijk en waardevol. Het geeft mij voldoening wanneer ik van de familie hoor, dat Senior Service hen zoveel rust geeft en dat zij het fantastisch vinden dat wij zo persoonlijk, flexibel en alert kunnen inspelen op hetgeen ze nodig hebben. Hoe mooi is het om te zien wanneer een cliënt opbloeit doordat hij of zij weer heerlijk naar buiten kan gaan om een boodschap te doen, onder de persoonlijke en deskundige begeleiding van een van onze medewerkers. Samen maken we het mogelijk!

Belt u mij gerust direct op 06 - 27 299 139

Senior Service in Ede
Mirjam Kuipers
Coördinator
ede@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Mijn moeder was in Slingerbosch en daar is middels Senior Service Dick twee keer per week geweest - de fit was ..."

Beoordeling: 10,0

Bart uit München

"De ervaring die ik heb met de dames die een bewoner terzijde staan in de gezellige dingen van het leven zijn positief. ..."

Beoordeling: 8,0

Gerrie uit Arnhem

"Altijd goede service, ook in (meermalen) lastige gevallen. prima hulpbieders van goed niveau.
"

Beoordeling: 10,0

JHL uit Otterlo

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

meriam2

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg