Jantje van der Meer

Coördinator Friesland

Welkom bij Senior Service regio Friesland

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Jantje van der Meer, 45 jaar en ik ben sinds kort de coördinator van uw regio.

Ik woon samen met Jaap in Opende, dit ligt op de grens van Groningen/Friesland. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen en ik ga graag naar Ameland.

Ik heb gekozen voor Senior Service, omdat ik samen met mijn zus mantelzorger ben voor mijn moeder. Tegelijkertijd weet ik dat er veel mensen zijn die geen zoon of dochter hebben die kunnen ondersteunen. Ook zie ik in mijn omgeving dat senioren het niet altijd makkelijk hebben in een snel veranderende maatschappij. Wat is er nou mooier om mijn steentje bij te kunnen dragen en er mede voor te kunnen zorgen dat het voor hen allemaal iets makkelijker wordt. Ik help senioren in mijn omgeving om langer thuis te kunnen blijven wonen door de juiste hulp aan te bieden. Hierbij ga ik uit van de wensen en behoeften van de cliënt.

Wilt u telefonisch contact, een brochure of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.

Belt u mij gerust direct op 06 - 30 309 511

Senior Service in Friesland
Jantje van der Meer
Coördinator
friesland@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Na eerst nogal wat wisselingen in vrijwilligsters zijn wij heel tevreden met de laatst (en waren dat met de voorlaatste) ..."

Beoordeling: 8,0

M.J. uit Velp

"Geweldige persoonlijke begeleiders met veel empathie voor mijn dementerende ouders.
Die nu sinds een jaar ..."

Beoordeling: 9,0

Petra uit Herzlake Duitsland

"Snelle adequate service, schrok van de prijs, loopt weg op!"

Beoordeling: 7,0

Ineke uit Bennekom 2

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

meriam2

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg