Regina Oude Bekke

Coördinator Limburg Zuid

Welkom bij Senior Service regio Limburg-Zuid

Mijn naam is Regina Oude Bekke – van de Wetering en ik ben coördinator van Regio Zuid Limburg. Ik ben geboren en getogen in Schaesberg (Landgraaf), en ben nu hier nu ook woonachtig met mijn gezin.

25 jaar lang was ik werkzaam in de hulpmiddelen branche en hierdoor kwam ik in contact met (verstandelijk) beperkte cliënten en senioren. Vele verhalen heb ik met interesse mogen aanhoren van senioren en daardoor besefte ik hoe schrijnend de behoefte is aan thuishulp en mantelzorg. Zeker naar de toekomst gekeken zal deze behoefte alleen maar toenemen. Hierdoor besefte ik dat ik graag bij wil dragen aan een gelukkige thuissituatie van ouderen in Nederland.

Een thuishulp van Senior Service biedt extra ondersteuning naast de hulp van de mantelzorgers. Mijn doelstelling is om een persoonlijke match te maken tussen onze vaste medewerkers en cliënten/familie. Zowel voor cliënt/familie als voor de medewerkers is het belangrijk dat er een fijne relatie en vertrouwensband ontstaat, zodat de cliënt zich veilig voelt om waardig te kunnen blijven kunnen functioneren in hun eigen leefomgeving. Mijn taak is het realiseren dat de cliënt zich weer kan richten op de leuke dingen van het leven.

Senior Service is flexibel en snel. Vaak kunnen we nog dezelfde dag nog hulp regelen. Als coördinator ga ik graag een gesprek met u aan om te bespreken welke mogelijkheden wij voor u kunnen bieden en zodoende optimale ondersteuning te geven in uw leefsituatie.

Belt u mij gerust direct op 06 – 574 303 88

Senior Service in Limburg Zuid
Regina Oude Bekke
Coördinator
limburg-zuid@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg