Samenwerkingen

In de afgelopen twintig jaar heeft Senior Service zich ontwikkeld tot een organisatie met samenwerkingen in heel Nederland. De keuze voor een betekenisvolle samenwerking baseren wij op gemeenschappelijke waarden en een sterke visie op de toekomst. Langer zelfstandig thuis blijven wonen is alleen voor iedereen mogelijk als wij het mogelijk maken.

De Unie logo + payoff tekst Ai-cmyk

Vakbond De Unie – In jouw belang.

Vakbond De Unie is een betrokken vakorganisatie die opkomt voor de belangen van haar leden, collectief en individueel.  Hun missie is om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit op het gebied van inkomen, zorg en persoonlijke ontwikkeling. Met name voor mantelzorgers met een baan is het belangrijk om rekening te houden met hun thuissituatie. Een aanvullende mantelzorger van Senior Service is voor leden van De Unie een uitstekende oplossing om werk en mantelzorg mogelijk te maken.

 

Lees hier meer over onze samenwerking.

logo-molenaar-badkamers-pms144C-2Molenaar

Molenaar en Senior Service zijn samen een partnerschap overeengekomen. Zowel Molenaar als Senior Service hebben een maatschappelijk belang, namelijk ‘Mensen helpen om zo lang mogelijk in eigen huis te kunnen blijven wonen’. Alle cliënten van Senior Service hebben met het lidmaatschap recht op exclusieve kortingen bij een badkameraanpassing.

 

Lees hier meer onze onze samenwerking.

fello-logo-1024

Fello

Fello is een gedeelde agenda waarmee mantelzorgers samen voor een familielid zorgen. Uit ervaring weten wij dat het afstemmen van dagelijkse zorgtaken met familie een enorm karwei kan zijn. Daarom biedt Senior Service de mantelzorgers van cliënten deze app gratis met een unieke koppeling aan. Zo zien zij precies wanneer onze medewerker aanwezig of juist de familie zelf.

 

Lees hier meer over Fello en download de app.

Thuiszorg

Steeds vaker doen grote thuiszorgorganisaties en ledenorganisaties een beroep op Senior Service. Zij nemen bij ons de aanvullende diensten af die hun dienstenpakket compleet maken. Op deze manier heeft Senior Service in de loop der jaren tal van samenwerkingsverbanden opgebouwd, waardoor nog meer senioren geholpen zijn. Aanvullende ondersteuning nodig voor één van uw cliënten? Vraag dan snel contact aan of neem direct contact op met de coördinator uit uw regio.

Samenwerkingen

Ziekenhuizen

Senior Service werkt daarnaast samen met tientallen ziekenhuizen in Nederland, via haar moederorganisatie Jeeves. Senioren die te maken krijgen met een bezoek aan of een opname in het ziekenhuis, kunnen via de website van hun eigen ziekenhuis een thuishulp reserveren hen tijdens, voor en na het ziekenhuisbezoek begeleidt.

WMO-gunningen

Senior Service heeft in verschillende gemeenten een WMO-gunning. Alleen in deze gemeenten kan onze ondersteuning in ‘Zorg In Natura’ uitgevoerd worden. Met een Persoonsgebonden Budget (PGB) mag een cliënt zelf zorg inkopen en daarmee ondersteuning krijgen van onze medewerker (WMO of WLZ). Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

samen

 

Ziet u mogelijkheden tot samenwerking in het belang van mantelzorgers en senioren met behoefte aan extra ondersteuning? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Ja, neem contact met mij op:

Volg ons en praat mee over mantelzorg