Recruiter/HR Medewerker

Hoofdkantoor Rotterdam | 40 uur (tijdelijke functie)

Recruiter/HR-medewerker ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Ben je op zoek naar een leuke HR-functie binnen een snel groeiende en maatschappelijke organisatie? Heb je een achtergrond in de richting van HR, personeelszaken of recruitment? Heb jij passie voor de zorg en affiniteit met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Susana do Livramento

Over Senior Service

Met ruim 25 jaar ervaring weten we als geen ander hoe fijn het is om de zorg voor een naaste te combineren met wat extra hulp in de familie. Een vaste thuishulp voor ondersteuning in en om het huis, maar ook gewoon voor een gezellige middag buiten de deur. Doordat Senior Service een deel van de zorgtaart is, is ondersteuning thuis goed geregeld en blijft mantelzorgen fijn en te overzien.

Senior Service heeft een landelijke dekking met regionale aanspreekpunten, zo zijn wij voor iedereen bereikbaar. Onze mantelzorgers ondersteunen ouderen bij het langer en gelukkiger thuis wonen en zijn daarin een vertrouwd gezicht. Op deze manier ondersteunen we dagelijks, met veel trots, duizenden families in Nederland. Fijn voor elkaar.

Hoe ziet je dag eruit?

Als Recruiter/HR-medewerker binnen Senior Service ben je voor een deel van je tijd verantwoordelijk voor de vacatures van alle regio’s in heel Nederland. Jij fungeert als tussenpersoon voor de coördinatoren en de sollicitanten. Op basis van het functieprofiel ben jij verantwoordelijk voor het zoeken van de juiste match. Daarnaast houd je je bezig met HR van begin tot eind, je bent een vraagbaak voor alle lagen van de organisatie: een echte spin in het web. Verder houd jij je onder andere bezig met het verwerken van mutaties, in- door- en uitstroom van medewerkers, ziekteverzuim en een stukje arbeidsrecht. Samen met je collega ben je bezig met het ontwikkelen van de juiste wervingsstrategie en het optimaliseren van processen. Zo is er sinds vorig jaar de ‘Online Academie’ opgestart waarin wij medewerkers e-learning modules aanbieden ter ondersteuning van de werkzaamheden en zijn wij dit jaar overgestapt op een nieuw HR-systeem.

Wat ga je verder doen?

 • Up-to-date houden van de vacatures
 • Verwerken van mutaties
 • Het opstellen van contracten
 • Aanvragen van VOG-verklaringen

Wie zoeken wij?

Ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof van HR zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste Recruiter/HR-medewerker met minimaal HBO-niveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met HR en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Je bent iemand die energie krijgt van het vinden van de juiste kandidaten voor bij onze cliënten. Daarnaast werk je accuraat, ben je stressbestendig en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris
 • 40 uur per week
 • Een informele cultuur met fijne collega's
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Ervaring met Visma RAET is een pre maar geen must

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je cv met pasfoto en motivatiebrief.

Vul nu het sollicitatieformulier in

Klik hier voor info
Upload uw motivatiebrief in .pdf, .doc, of .docx.
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx.
Klik hier voor info
Upload uw CV in .pdf, .doc, of .docx
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx.
Klik hier voor info
Geef aan op welke dagen en dagdelen je zou kunnen werken