Welkom bij Senior Service regio Limburg-Zuid

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Limburg-Zuid? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Regina Oude Bekke, coordinator van Zuid Limburg

Regina Oude Bekke

Coördinator regio Limburg-Zuid
Bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag
Regina Oude Bekke, coordinator van Zuid Limburg

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Regina Oude Bekke – van de Wetering en ik ben coördinator van Regio Limburg-Zuid. Ik ben geboren en getogen in Schaesberg (Landgraaf), en ben nu hier nu ook woonachtig met mijn gezin.

25 jaar lang was ik werkzaam in de hulpmiddelen branche en hierdoor kwam ik in contact met (verstandelijk) beperkte cliënten en senioren. Vele verhalen heb ik met interesse mogen aanhoren van senioren en daardoor besefte ik hoe schrijnend de behoefte is aan thuishulp en mantelzorg. Zeker naar de toekomst gekeken zal deze behoefte alleen maar toenemen. Hierdoor besefte ik dat ik graag bij wil dragen aan een gelukkige thuissituatie van ouderen in Nederland.

Mijn taak is het realiseren dat de cliënt zich weer kan richten op de leuke dingen van het leven.

Een thuishulp van Senior Service biedt extra ondersteuning naast de hulp van de mantelzorgers. Mijn doelstelling is om een persoonlijke match te maken tussen onze vaste medewerkers en cliënten/familie. Zowel voor cliënt/familie als voor de medewerkers is het belangrijk dat er een fijne relatie en vertrouwensband ontstaat, zodat de cliënt zich veilig voelt om waardig te kunnen blijven kunnen functioneren in hun eigen leefomgeving. 

Senior Service is flexibel en snel. Vaak kunnen we nog dezelfde dag nog hulp regelen. Als coördinator ga ik graag een gesprek met u aan om te bespreken welke mogelijkheden wij voor u kunnen bieden en zodoende optimale ondersteuning te geven in uw leefsituatie.

Hopelijk spreek ik u snel om een afspraak te maken!

Hartelijke groeten,

Regina

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Hulp in huis in Limburg-Zuid

Langer thuis wonen in Limburg-Zuid begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Daarmee behouden we samen een prettige structuur in het dagelijks leven.

Maaltijdondersteuning

Begeleid vervoer in Limburg-Zuid

Blijf langer zelfstandig met begeleid vervoer op oproepbasis. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Indien nodig zijn wij aanwezig bij de afspraak en zorgen we voor een verslag. Ook gaat onze thuishulp gezellig met u op pad, voor een mooie middag buiten de deur.

buitenshuis

Wat cliënten uit Limburg-Zuid vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Gezelschap voor ouderen in Limburg-Zuid

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

200814-Senior Sevice website_DSA0137.jpg

Nachtzorg in Limburg-Zuid

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. De nachtzorg aan huis van Senior Service maakt een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk.

Nachtzorg van Senior Service

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.

24-uurs zorg in Limburg-Zuid

Ervaar extra gemak in huis met 24 uur hulp van een persoonlijk zorgteam. De thuishulp van Senior Service is er als aanvulling op de thuiszorg en biedt persoonlijke aandacht en hulp in en om het huis.  Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen.

24-uurs zorg

Even bellen in Limburg-Zuid

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt de familie langs en er is telefonisch contact, maar stel nu dat er iets gebeurt in huis wanneer de familie op vakantie is? Een thuishulp van Senior Service biedt een extra paar ogen en oren, die regelmatig telefonisch contact heeft om te vragen hoe het gaat.  

evenbellen

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 0657430388
grwp test afbeelding