Specialist in dementiezorg

Bij Senior Service zijn we gespecialiseerd in dementiezorg en staan we klaar om zowel ouderen met dementie als hun mantelzorgers te ondersteunen. Met onze ervaring begrijpen we wat er nodig is en weten we wat u te wachten staat in elke fase van het zorgproces. We bieden praktische ondersteuning en kunnen een deel van de zorg op ons nemen, zodat mantelzorgers wat tijd voor zichzelf kunnen nemen terwijl hun dierbaren in goede handen zijn.

Ontvang gratis de brochure
thuishulp

Ondersteuning bij dementiezorg

Bij Senior Service staan we klaar om senioren met dementie en hun families op een betrokken en liefdevolle manier te ondersteunen. Onze zorg gaat verder dan enkel praktische hulp; we streven ernaar een vertrouwensband op te bouwen en waardevolle momenten te creëren door samen herinneringen op te halen.

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid in dementiezorg en beschikken over de nodige expertise om senioren met dementie respectvol en begripvol te benaderen. We bieden ondersteuning en structuur bij dagelijkse handelingen en spannen ons in om het leven van senioren met dementie zo comfortabel mogelijk te maken.

We zorgen ervoor dat er altijd een medewerker beschikbaar is die goed bij u past, zodat u zich op uw gemak voelt en de best passende zorg krijgt. Met onze toegewijde en deskundige medewerkers staan we zij aan zij met u en uw dierbaren in elke stap van het zorgproces. 

Vandaag nog thuiszorg nodig? Wij staan voor u klaar.

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.