Wat kost ondersteuning van Senior Service?

Wanneer u een keuze wilt maken voor een organisatie die u helpt met extra hulp in huis, zijn de kosten natuurlijk een belangrijke factor om mee te nemen. Het is ons streven om de tarieven zo toegankelijk mogelijk te houden, echter staan de beste zorg en continuïteit bij ons voorop . Wij vinden het belangrijk dat uw vaste ondersteuner netjes betaald wordt en de zekerheid geniet van een contract, verzekering en pensioen.

Een compleet overzicht over financiering en vergoedingen, vindt u in onze brochure.

Vraag een brochure aan
Beoordelingen Senior Service

“Senior Service is een fijne werkgever die het mij mogelijk maakt u de gewenste ondersteuning te bieden.”

Anca, één van onze 700 medewerkers, verwoordde het mooi: "Senior Service wil graag de best mogelijke thuishulp bieden. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen werken we alleen met onze eigen mensen".

Vergelijk Senior Service met anderen
200814-Senior Sevice website_DSA0083.jpg

Waar zijn de kosten van extra hulp van afhankelijk?

  • Hoeveel ondersteuning u nodig heeft. Wij helpen u vanaf 2 uur per week tot 24 uur per dag.
  • Bij wie u bent verzekerd: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, Menzis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Mogelijk ontvangt u een vergoeding voor onze diensten.
  • Mogelijk heeft u recht op een Persoonsgebonden Budget. Hiermee kunt u zelf zorg inkopen.
  • De kosten voor thuishulp zijn fiscaal aftrekbaar, u krijgt mogelijk een deel terug van de Belastingdienst. Hoeveel? Dat ligt aan uw inkomen.

Heeft u meer uitleg nodig?

De financiering en vergoedingen zijn soms lastig in kaart te brengen, maar u wilt wel graag weten waar u aan toe bent. In onze gratis brochure kunt u alles op het gemak nalezen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ontvang gratis de brochure