Aanvullende mantelzorg vaak vergoed

Zorg op maat

Omdat elke hulpvraag anders is, is het goed om met elkaar te bepalen welke zorgoplossing de juiste is. Sommige cliënten hebben dagelijkse ondersteuning nodig en andere zijn al geholpen met een paar uur ondersteuning per week. Het is voor iedereen anders, maar voor eenieder even belangrijk om met een gerust gevoel te kunnen genieten van elke dag. Op basis van onze ervaring hebben wij onze ondersteuning onderverdeeld in drie op maat gemaakte zorgpakketten.

Vraag een brochure aan
Zorgpakketten

Lidmaatschap Senior Service

Net even die extra ondersteuning en zekerheid

Bent u op zoek naar een gerust gevoel? Bent u nog fit en zelfstandig, maar vindt u het een prettig idee om snel hulp bij de hand te hebben als dat nodig is? Ons lidmaatschap biedt deze gemoedsrust. Of het nu gaat om hulp bij onverwachte situaties of gewoon om het comfort te weten dat er iemand klaarstaat wanneer u dat nodig heeft, ons lidmaatschap garandeert directe ondersteuning. Bij Senior Service staan we voor u klaar en zijn we samen met u voorbereid op elk moment.

thuishulp

Pakket Senior Service Compleet

Wanneer u net iets meer hulp nodig heeft

We streven er dagelijks naar om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij zo lang mogelijk fit en vitaal kunnen blijven. Soms kan de zorgbehoefte toenemen. Dan is het fijn, dat Senior Service met u kan meegroeien en dat de kosten duidelijk en helder zijn. Wij ondersteunen u bij Senior Service Compleet op elke manier; van dagelijkse bezigheden tot persoonlijke verzorging, online trainingen voor naasten en daarbij altijd bereikbaar. Elk uur en elke dag, dus ook in het weekend.

3p

Pakket Senior Service Zorg

Indien u een indicatie heeft vanuit de Wmo of Wlz of verzekerd bent voor "Vervangende Mantelzorg"

De vele regels in Nederland maken het niet altijd even makkelijk om te begrijpen welke regelingen gelden in de situatie waarin een cliënt zich bevindt. Wellicht klinkt het u ook bekend in de oren. Onze coördinatoren begeleiden en ondersteunen u bij het maken van een zorgplan dat aansluit bij uw behoeften. of u nu een zorgindicatie heeft voor zorg in natura of een persoonsgebonden budget (pgb) via de Wlz of Wmo, wij kennen de procedures en helpen u graag verder.

thuiszorg

Vergelijk onze zorgpakketten

Afgestemd op uw zorgvraag

SeniorService Lidmaatschap*
Klik hier voor info

Bent u op zoek naar een gerust gevoel? Bent u nog fit en zelfstandig, maar vindt u het een prettig idee om snel hulp bij de hand te hebben als dat nodig is? Ons lidmaatschap biedt deze gemoedsrust. Of het nu gaat om hulp bij onverwachte situaties of gewoon om het comfort te weten dat er iemand klaarstaat wanneer u dat nodig heeft, ons lidmaatschap garandeert directe ondersteuning. Bij Senior Service staan we voor u klaar en zijn we samen met u voorbereid op elk moment.

Meest gekozen
SeniorService Compleet
SeniorService Zorg
Klik hier voor info

Dit pakket is enkel beschikbaar indien u een PGB ontvangt of wanneer "vervangende mantelzorg" in het aanvullend pakket van uw zorgverzekering is opgenomen. 

Kennismaking
Kennismaking bij u thuis
Kennismaking met uw naasten en zorgverleners
Dienstverlening in en om het huis
Samen boodschappen doen
Licht huishoudelijk werk
Behandelen van de post of administratie
Ontspanning en gezelschap
Begeleid vervoer
Dienstverlening zorg
Begeleiding bij persoonlijke verzorging
Nachtzorg Slapen (3 x per nacht ondersteuning)
Nachtzorg Waken (alertheid en nachtbegeleiding)
Begeleiding bij een indicatie en/of individuele begeleiding (WMO/WLZ)
24-uurszorg
Planning & ondersteuning
Wekelijkse bezoeken (ongelimiteerd & flexibele planning)
Bereikbaarheid buiten werkdagen (avond en weekend)
Directe ondersteuning mogelijk bij spoed
Mantelzorgadvies van uw regiocoördinator
Toegang tot trainingen voor uw naasten
Geen eigen risico
Kosteloze vervanging bij ziekte en vakantie

Aanvullende mantelzorg wordt vaak vergoed

De financiering en vergoedingen zijn vaak lastig in kaart te brengen. Daarom helpen wij u graag op weg met de mogelijke vergoedingen voor aanvullende mantelzorg. In onze gratis brochure kunt u alles ook op het gemak nalezen.  Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Ontvang gratis de brochure