Aanvullende mantelzorg vaak vergoed

Zorg op maat

Omdat elke hulpvraag anders is, is het goed om met elkaar te bepalen welke zorgoplossing de juiste is. Sommige cliënten hebben dagelijkse ondersteuning nodig en andere zijn al geholpen met een paar uur ondersteuning per week. Het is voor iedereen anders, maar voor eenieder even belangrijk om met een gerust gevoel te kunnen genieten van elke dag. Op basis van onze ervaring hebben wij onze ondersteuning onderverdeeld in drie op maat gemaakte zorgpakketten.

Een compleet overzicht van de tarieven, vindt u in onze brochure.

Vraag een brochure aan
Zorgpakketten

Pakket Senior Service Samen

Net even die extra ondersteuning en zekerheid

Dit is vaak de dienst die wordt afgenomen door mensen die twijfelen of aanvullende mantelzorg wel iets voor hen is. Bent u fysiek en mentaal nog fit genoeg, maar vindt u het wel fijn als er hulp is voor die zware boodschappen, voor die ziekenhuisafspraak tijdens spitsuur of gewoon voor wat gezelschap tijdens een wandeling of andere dagelijkse bezigheid? Senior Service Samen ondersteunt bij de dagelijkse bezigheden die wij samen met u kunnen oppakken.

thuishulp

Pakket Senior Service Compleet

Wanneer u net iets meer hulp nodig heeft

We streven er dagelijks naar om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij zo lang mogelijk fit en vitaal kunnen blijven. Soms kan de zorgbehoefte toenemen. Dan is het fijn, dat Senior Service met u kan meegroeien en dat de kosten duidelijk en helder zijn. Wij ondersteunen u bij Senior Service Compleet op elke manier; van dagelijkse bezigheden tot persoonlijke verzorging, online trainingen voor naasten en daarbij altijd bereikbaar. Elk uur en elke dag, dus ook in het weekend.

3p

Pakket Senior Service Zorg

Indien u een PGB heeft of verzekerd bent voor "Vervangende Mantelzorg"

De vele regels in Nederland maken het niet altijd even makkelijk om te begrijpen welke regelingen gelden in de situatie waarin een cliënt zich bevindt. Wellicht klinkt het u ook bekend in de oren. Onze coördinatoren begeleiden en ondersteunen u bij het maken van een zorgplan dat aansluit bij uw behoeften. Senior Service Zorg betaalt u vanuit een persoonsgebonden budget of andere vergoeding. Wij helpen u graag op weg.

thuiszorg

Vergelijk onze zorgpakketten

Afgestemd op uw zorgvraag

SeniorService Samen*
Klik hier voor info

Senior Service Samen is gebaseerd op de voorwaarden van de regeling dienstverlening aan huis (RDVAH). Bij Senior Service hebben wij echter al onze collega's in dienst. Wij zorgen graag goed voor onze cliënten en voor onze collega's. Wij vinden dat alle werkenden recht hebben op een werkloosheidsuitkering, een Ziektewet-uitkering, een arbeidsongeschiktheidsuitkering en pensioen. 

Meest gekozen
SeniorService Compleet
SeniorService Zorg
Klik hier voor info

Dit pakket is enkel beschikbaar indien u een PGB ontvangt of wanneer "vervangende mantelzorg" in het aanvullend pakket van uw zorgverzekering is opgenomen. 

Kennismaking
Kennismaking bij u thuis
Kennismaking met uw naasten en zorgverleners
-
Dienstverlening in en om het huis
Samen boodschappen doen
Licht huishoudelijk werk
Behandelen van de post of administratie
Ontspanning en gezelschap
Begeleid vervoer
Dienstverlening zorg
Begeleiding bij persoonlijke verzorging
-
Nachtzorg Slapen (3 x per nacht ondersteuning)
-
Nachtzorg Waken (alertheid en nachtbegeleiding)
-
Begeleiding bij een indicatie en/of individuele begeleiding (WMO/WLZ)
-
24-uurszorg
-
Planning & ondersteuning
Wekelijkse bezoeken (1-3)
Wekelijkse bezoeken (ongelimiteerd & flexibele planning)
-
Bereikbaarheid buiten werkdagen (avond en weekend)
-
Mantelzorgadvies van uw regiocoördinator

Bij Samen kunt u altijd advies krijgen van uw coördinator, de kosten hiervan zijn €25,- per keer.

Meer informatie
-
Toegang tot trainingen voor uw naasten
-
Geen eigen risico

Bij Samen is eventuele schade gemaakt door een medewerker niet vergoed, u kunt uw eigen risico afkopen, hiervoor rekenen wij €2,50 per uur.

Meer informatie
-
Kosteloze vervanging bij ziekte en vakantie
-

Aanvullende mantelzorg wordt vaak vergoed

De financiering en vergoedingen zijn vaak lastig in kaart te brengen. Daarom helpen wij u graag op weg met de mogelijke vergoedingen voor aanvullende mantelzorg. In onze gratis brochure kunt u alles ook op het gemak nalezen.  Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Ontvang gratis de brochure