Nachtzorg aan huis

Voor een gerust gevoel

Soms slaapt u liever niet alleen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname is het fijn dat er iemand een oogje in het zeil houdt. De thuiszorg van Senior Service is altijd dichtbij en helpt direct wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld met een toiletbezoek. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel herstellen in het comfort van uw eigen huis. Ook bij mensen met dementie biedt ondersteuning in de nacht comfort en geruststelling.

Mantelzorger helpt een senior

Slaap- en waaknachten

De juiste zorg op maat

Wij kennen twee vormen van ondersteuning: slaap- en waaknachten. Tijdens een slaapnacht blijft uw thuishulp slapen en biedt deze gedurende de nacht maximaal drie keer ondersteuning.  Bij een waaknacht is uw vaste thuishulp de gehele nacht wakker en alert. Uw nachtrust is belangrijk. Hierin ondersteunen wij u en uw familie graag.

Nachtzorg van Senior Service

Ontdek de voordelen van onze thuiszorg

  • Snel en eenvoudig geregeld, zonder wachtlijsten.
  • Eén vast en vertrouwd gezicht.
  • Vergoeding vaak mogelijk via de aanvullende zorgverzekering.
  • Wij leveren ook zorg in natura vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).
  • Onze thuiszorg groeit met uw zorgvraag mee. Vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag.

Vanavond nog nachtzorg nodig? Wij staan voor u klaar.

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kunt helpen in de nacht? Bel dan onze cliëntenadviseurs: 0800 - 1969

Bel onze cliëntenadviseurs

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.