Senior Service wordt vergoed door zorgverzekeraars

Tegenwoordig zijn er aanzienlijk meer zorgverzekeraars die 'Vervangende Mantelzorg' vergoeden. Wanneer dit in uw aanvullend pakket zit, bestaat de mogelijkheid dat uw zorgverzekeraar de diensten van Senior Service vergoedt. Dit geldt voor personen die mantelzorg krijgen, maar kan ook gelden voor mantelzorgers. We zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, CZ, MenzisOHRA, Nationale-Nederlanden, ONVZ en DSW.

derks_meriam_nijmegen

Wat is het verschil tussen ‘Vervangende Mantelzorg’ en ‘Aanvullende Mantelzorg’?

Er is in wezen geen verschil. In de zorg worden verschillende benamingen gebruikt voor de zorg die Senior Service biedt. Wij hebben bewust voor de term ‘Aanvullende Mantelzorg’ gekozen, aangezien wij graag een aanvulling willen zijn op de bestaande mantel: uw familie, vrienden en eventueel vrijwilligers. Onze medewerker ondersteunt u op de momenten dat zij niet in de gelegenheid zijn om ondersteuning te bieden.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar de diensten van Senior Service?

Dit is afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent en of ‘Vervangende Mantelzorg’ in uw aanvullend pakket zit. De zorgverzekeraars die een contract hebben met Senior Service, vindt u in onderstaand overzicht.

Heeft u vragen over 'Vervangende Mantelzorg' vergoedingen?

Neem dan contact met ons op. Onze cliëntadviseurs helpen u graag verder. Bel ons op het nummer 0800 - 1969 of e-mail ons op clientenadvies@seniorservice.nl

Wij helpen u met financiële regelingen

Naast uw zorgverzekering, kunnen de diensten van Senior Service ook worden betaald vanuit een PGB. De diensten van Senior Service zijn tevens vaak fiscaal aftrekbaar. Onze coördinatoren zijn goed op de hoogte van alle procedures en ondersteunen u hier graag bij. Raadpleeg onze regelhulp voor meer informatie hierover.

Financiële regelingen