Welkom bij Senior Service regio Zeeland

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Zeeland? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Hanneke Verboom

Hanneke Verboom

Coördinator Zeeland
Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag
Bekijk mijn LinkedIn-profiel
Hanneke Verboom

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Hanneke Verboom en ik ben de coördinator van de regio Zeeland en Brabant-West. Ik ben een geboren en getogen Brabantse en ik woon op dit moment in Zierikzee samen met mijn man en zoon. In mijn werk als coördinator bij diverse zorginstellingen heb ik aan den lijve ondervonden dat een goede match tussen cliënt en medewerker en persoonlijk contact van groot belang is. Hierin ligt dan ook mijn kracht om per situatie te kijken wat de zorgvraag is en hoe we deze d.m.v. maatwerk kunnen invullen. Mijn hart gaat hier sneller van kloppen!

 

Het is mijn doel om een persoonlijke match maken tussen onze vaste medewerker en de cliënt, zodat er ook een band opgebouwd kan worden en de persoon zich veilig en vertrouwd voelt.

 

Een thuishulp van Senior Service biedt extra ondersteuning naast de hulp van mantelzorgers en de thuiszorg. Het is mijn doel om een persoonlijke match maken tussen onze vaste medewerker en de cliënt, zodat er ook een band opgebouwd kan worden en de persoon zich veilig en vertrouwd voelt. Door het overnemen van de praktische zaken worden de mantelzorgers ook ontlast en kunnen ze zich weer meer richten op leuke dingen doen met elkaar. Senior Service is flexibel en snel. Vaak kunnen wij dezelfde dag nog hulp voor u regelen.

Als coördinator ga ik graag met u in gesprek om te bespreken welke mogelijkheden wij kunnen bieden en zodoende optimale ondersteuning te geven in uw situatie.

Hopelijk spreek ik u snel om een afspraak te maken!

Hartelijke groeten,

Hanneke

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast en vertrouwd gezicht: samen vinden wij de juiste thuishulp met wie het klikt.
  • Altijd dichtbij: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Wij helpen u wanneer nodig.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoeding vaak mogelijk: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, Menzis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Wij helpen u graag op weg.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 193 88 749
senior