Welkom bij Senior Service regio Kop van Noord-Holland

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Kop van Noord-Holland? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Tamar Oetelmans, coördinator van regio Amsterdam

Tamar Oetelmans

Coördinator regio Kop van Noord-Holland
Bereikbaar van maandag t/m donderdag
Tamar Oetelmans, coördinator van regio Amsterdam

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Senior Service biedt een vaste thuishulp ter ondersteuning van senioren die zo prettig mogelijk in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Als coördinator van de regio Kop van Noord-Holland ben ik er op gebrand een snelle en passende match te maken tussen cliënt en een onze medewerkers.

Mensen bloeien op door persoonlijke aandacht, het gevoel ertoe te doen en ontlast te worden als het even niet meer gaat.

De rode draad in mijn werk is de wereld een beetje mooier te maken. Ik heb dankbaar werk en vind het telkens weer prachtig om te horen hoe mijn super team senioren thuis of in een verpleeghuis een luisterend oor, een arm om te wandelen en hulp biedt waar nodig. In onze prestatiegerichte, individualistische samenleving, is er soms weinig aandacht voor mensen die niet makkelijk meekomen door bijvoorbeeld hun leeftijd. Aan de andere kant zien we steeds meer mantelzorgers sluipenderwijs overbelast raken. Een thuishulp van Senior Service is er voor beiden.

Mijn uitdaging is dit proces zo aangenaam mogelijk te faciliteren. Vertel mij wat voor u of uw dierbare belangrijk is en ik laat u weten hoe mijn ervaren team en ik u kunnen helpen. Ik spreek u graag!

Hopelijk spreek ik u snel om een afspraak te maken!

Hartelijke groeten,

Tamar

Vraag gratis een brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan die u per post ontvangt.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 -11 906 810
grwp test afbeelding