Welkom bij Senior Service regio Kop van Noord-Holland

Op zoek naar ondersteuning en aanvullende mantelzorg in Kop van Noord-Holland? Senior Service kent als geen ander uw omgeving, wensen en cultuur.

Desiree Lookman

Désirée Lookman

Coördinator Kop van Noord-Holland
Bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag
Desiree Lookman

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

In onze maatschappij worden we geacht zoveel en zolang mogelijk zelfredzaam te zijn en te blijven. Maar wat als dat u niet meer goed lukt ? Wat als de druk op u en/of u als mantelzorger té groot wordt ? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan meer hulp en ondersteuning bij u thuis.

Bij Senior Service vinden we dat iedereen toegang moet hebben tot passende ondersteuning. Dat kan in de thuissituatie zijn maar ook in een verpleeghuis.Senior Service biedt een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Van goede structurele ondersteuning thuis tot 24-uurszorg.

Als coördinator van de regio Kop van Noord-Holland inventariseer ik uw wensen en zorg ik voor snelle en passende ondersteuning die aansluit bij deze wensen. Dat betekent persoonlijke aandacht en zorg die past bij uw levensritme op de door uw gewenste momenten. U houdt altijd zelf de regie.

Het geeft rust te weten dat er hulp en ondersteuning is als het alleen niet meer lukt

Senior Service werkt met vaste medewerkers die ervaren en gedreven zijn in ouderenzorg. Hierdoor kan ik snel een passende match realiseren. Mijn eigen ervaringen als mantelzorger en mijn passie voor het werken met senioren, neem ik mee in mijn werk. Ik ben elke keer weer dankbaar en blij als ik zie hoe onze medewerkers hét verschil kunnen maken door de wereld van senioren een stukje mooier en aangenamer te maken. Hoe zij dat doen ? Door persoonlijke aandacht en ondersteuning te geven, een luisterend oor te bieden of gewoon gezellig samen koken en eten. En dit is nog maar een greep uit ons dienstenpakket. 


Benieuwd wat Senior Service voor u kan betekenen ? Ik vertel u er graag meer over en hoop u snel te spreken.

Hartelijke groet,
Désirée Lookman

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast en vertrouwd gezicht: samen vinden wij de juiste thuishulp met wie het klikt.
  • Altijd dichtbij: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Wij helpen u wanneer nodig.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoeding vaak mogelijk: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, Menzis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Wij helpen u graag op weg.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 82 057 330
senior