Privacyverklaring Senior Service

1. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Senior Service kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Senior Service en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Senior Service verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. Senior Service kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw emailadres
  • Uw IP-adres
  • Gegevens die noodzakelijk zijn voor de inzet van onze medewerkers.

Waarom Senior Service gegevens nodig heeft

  • Senior Service verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
  • Senior Service gebruikt uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van een opdracht.
  • Om onze website seniorservice.nl te optimaliseren voor een gebruiksvriendelijke ervaring.
  • Voor verzending, analyse en optimalisatie van al onze (digitale) uitingen waaronder de nieuwsbrief, blogs, e-mailcampagnes en aanbiedingen van diensten.

Hoe lang Senior Service gegevens bewaart
Senior Service bewaart uw persoonsgegevens in haar cliëntenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen wel worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

2. Delen met anderen

Senior Service verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de afspraak met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 

Cookiebeleid Seniorservice.nl
Seniorservice.nl gebruikt verschillende cookies om de bezoeker een gebruiksvriendelijke ervaring te kunnen bieden. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Een cookie houdt de sporen bij van de bezochte website en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.
Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG 2020) stelt Senior Service bezoekers op de hoogte over het plaatsen van de volgende cookies: functionele, analytische en tracking-cookies.

Toestemming
Bij het eerste bezoek wordt u in de cookiebalk geïnformeerd over het opslaan van functionele en analytische cookies. Voor een gepersonaliseerde ervaring kunt u ervoor kiezen om tracking-cookies te laten plaatsen.
Functionele cookies zijn nodig om de site optimaal te laten werken en uw voorkeuren voor het gebruik van cookies in op te slaan.
Analytische cookies: Seniorservice.nl maakt gebruik van Google Analytics, zodat wij inzicht krijgen hoe de website gebruikt wordt en hoe wij de gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren. Uw privacy blijft hierbij gewaarborgd.
Tracking-cookies: Seniorservice.nl gebruikt, indien aangegeven door de bezoeker, tracking-cookies om op basis van het surfgedrag van de bezoeker relevante aanbiedingen te tonen op het Google Display Netwerk en Facebook.

Social Media Plug-ins
Seniorservice.nl maakt het voor de bezoeker eenvoudig om relevante artikelen en blogs te delen op sociale netwerken, zoals: Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp.


Nieuwsbrief
Indien u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt en deze niet meer wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om onder elke e-mail van Senior Service voor ‘Afmelden’ te kiezen. U ontvangt dan niet langer e-mail van ons.

E-mail
Senior Service gebruikt het e-mailadres van cliënten en/contactpersonen om te corresponderen over een opdracht. In deze e-mails kiezen wij er bewust voor om louter de voornaam en de eerste letter van de achternaam van de cliënt en medewerker te benoemen. Op deze manier blijft de privacy van cliënten en medewerkers gewaarborgd.

3. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@seniorservice.nl. Senior Service zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)
U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als Senior Service bovengenoemde niet naleeft.

Beveiligen
Senior Service neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Senior Service maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@seniorservice.nl.

Senior Service is als volgt te bereiken:
Postadres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam
Vestigingsadres: Generaal Urquhartlaan 18 P, 6861GG, Oosterbeek
Inschrijvingsnummer KvK: 41052389
Algemeen telefoonnummer: 026 - 333 74 32
info@seniorservice.nl