Wij helpen u met financiële regelingen

Zoals aanvullende verzekeringen, zorg in natura of het Pgb

Uw weg vinden door de zorgregels is niet eenvoudig, maar geen zorgen: of u nu een zorgindicatie heeft voor zorg in natura of een persoonsgebonden budget (pgb) via de Wlz of Wmo, wij kennen de procedures en helpen u graag verder. Ook vertellen wij u graag meer over de aanvullende vergoedingen vanuit uw verzekeraar. 

Coördinator Caresse uit Regio Rotterdam

Senior Service wordt vergoed door zorgverzekeraars

We zijn gecontracteerd door Zilveren Kruis, CZ, Menzis, OHRA, Nationale-Nederlanden, ONVZ en DSW.

Tegenwoordig zijn er aanzienlijk meer zorgverzekeraars die 'Vervangende Mantelzorg' vergoeden. Wanneer dit in uw aanvullend pakket zit, bestaat de mogelijkheid dat uw zorgverzekeraar de diensten van Senior Service vergoedt. Dit geldt voor personen die mantelzorg krijgen, maar kan ook gelden voor mantelzorgers.

Meer informatie
zorgverzekeraars senior service

Wij leveren ook zorg vanuit de Wlz en Wmo

Uw weg vinden door de zorgregels is niet eenvoudig, maar geen zorgen: of u nu een zorgindicatie heeft voor zorg in natura of een persoonsgebonden budget (pgb) via de Wlz of Wmo, wij kennen de procedures en helpen u graag verder. 

Heeft u een Wlz-indicatie en wenst u direct ondersteuning? Neem dan contact op met onze cliëntenadviseurs via 0800 - 1969

Meer informatie over de Wlz
Wat is zorg in natura?

Belastingaftrek voor extra gezinshulp

Daar valt thuishulp van Senior Service ook onder

Indien u Senior Service particulier inzet (deels of geheel) vanwege ziekte of invaliditeit (u kunt niet alles meer zelf), heeft u recht op aftrek van uw inkomstenbelasting. Dit gaat onder de noemer van extra gezinshulp, ook de ondersteuning van Senior Service valt hieronder.

Meer informatie over belastingaftrek
extragezinshulp

Hulp bij Pgb-aavraag

In Nederland komt iedereen die niet zonder ondersteuning kan, mogelijk in aanmerking voor een Persoonsgebonden Budget (PGB). Een toekenning is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Met dit budget kunt u zelf zorg inkopen, waaronder de diensten van Senior Service. De kosten van onze diensten kunnen dan aanzienlijk minder of zelfs kosteloos zijn. 

Meer informatie
zorg in natura

Wilt u hulp bij uw aanvraag voor een zorgindicatie of vergoeding?

Neem dan contact met ons op. Onze cliëntadviseurs begeleiden u graag bij uw aanvraag. Bel ons op het nummer 0800 - 1969 of e-mail ons op clientenadvies@seniorservice.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.