Nachtzorg aan huis

Voor een vitaal en gelukkig leven

Soms slaapt u liever niet alleen. Na een ziekenhuisopname is het fijn dat er iemand een oogje in het zeil houdt. Uw vaste mantelzorger heeft hier wellicht niet altijd de tijd voor. De thuishulp van Senior Service is altijd dichtbij en helpt direct wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld met een toiletbezoek. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel herstellen in het comfort van uw eigen huis. Samen werken we aan uw vitaliteit.

Mantelzorger helpt een senior

Slaap- en waaknachten

De juiste zorg op maat

Wij kennen twee vormen: slaap- en waaknachten. Slaapnachten zijn nachten waarbij onze thuishulp niet meer dan drie keer per nacht ondersteuning hoeft te verlenen. Bij meer ondersteuning wordt het een waaknacht en is de thuishulp de hele nacht alert. Ook hier krijgt u één vaste vertrouwde medewerker. Uw nachtrust is belangrijk. Hierin ondersteunen wij u en uw familie graag.

Nachtzorg van Senior Service

De voordelen van de juiste nachtzorg

  • Ondersteuning op maat voor een zorgeloze nacht
  • Een goede nachtrust geeft u meer levensgeluk overdag
  • Innerlijke gemoedsrust voor zowel de mantelzorger als de zorgbehoevende

Vanavond nog nachtzorg nodig? Wij staan voor u klaar.

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kan helpen in de nacht? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Nachtzorg voor ouderen

Voor een zorgeloze nacht

Beleef een zorgeloze nacht met een persoonlijke thuishulp van Senior Service. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. Met nachtzorg aan huis maken we samen een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk. Dat is fijn voor elkaar!

Ontvang gratis de brochure