Welkom bij Senior Service regio Zuidoost-Brabant

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Zuidoost-Brabant? Senior Service kent als geen ander uw omgeving, wensen en cultuur. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Ingemar Lubbers, coördinator van regio Zuidoost Brabant

Ingemar Lubbers

Coördinator Zuidoost-Brabant
Bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag
Bekijk mijn LinkedIn-profiel
Ingemar Lubbers, coördinator van regio Zuidoost Brabant

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Ik ben Ingemar Lubbers en ik ben de coördinator van uw regio. Samen met mijn partner en hond woon ik in de buurt van Eindhoven. Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Senior Service als coördinator. Inmiddels al ruim 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg, en met name in de ouderenzorg.

Senior Service draagt eraan bij dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Senior Service draagt eraan bij dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en bieden aanvullende ondersteuning aan. Samen met u kijk ik waar u ondersteuning bij nodig heeft, wat uw wensen zijn en zoeken we de juiste persoon die bij u past. Zo werken we samen aan een goede invulling van uw dag.

Hopelijk spreek ik u snel om een afspraak te maken!

Hartelijke groeten,

Ingemar

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Hulp in huis in Zuidoost-Brabant

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Daarmee behouden we samen een prettige structuur in het dagelijks leven.

Maaltijdondersteuning

Begeleid vervoer in Zuidoost-Brabant

Blijf langer zelfstandig met begeleid vervoer op oproepbasis. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Indien nodig zijn wij aanwezig bij de afspraak en zorgen we voor een verslag. Ook gaat onze thuishulp gezellig met u op pad, voor een mooie middag buiten de deur.

buitenshuis

Wat cliënten uit Zuidoost-Brabant vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Gezelschap voor ouderen in Zuidoost-Brabant

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

200814-Senior Sevice website_DSA0137.jpg

Nachtzorg in Zuidoost-Brabant

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. De nachtzorg aan huis van Senior Service maakt een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk.

Nachtzorg van Senior Service

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis.
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoedingen: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Mogelijk ontvangt u een vergoeding voor onze diensten.

24-uurs zorg in Zuidoost-Brabant

Ervaar extra gemak in huis met 24 uur hulp van een persoonlijk zorgteam. De thuishulp van Senior Service is er als aanvulling op de thuiszorg en biedt persoonlijke aandacht en hulp in en om het huis.  Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen.

24-uurs zorg

Even bellen in Zuidoost-Brabant

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt de familie langs en er is telefonisch contact, maar stel nu dat er iets gebeurt in huis wanneer de familie op vakantie is? Een thuishulp van Senior Service biedt een extra paar ogen en oren, die regelmatig telefonisch contact heeft om te vragen hoe het gaat.  

evenbellen

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 51 625 865
grwp test afbeelding