Welkom bij Senior Service regio Limburg-Midden

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Limburg-Midden? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Mary Zwiers

Mary Zwiers

Coördinator Limburg-Midden
Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Mary Zwiers

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Mary Zwiers-Siebers. In de afgelopen jaren heb ik veel voor familie gezorgd waaronder opa en oma, mijn schoonmoeder en mijn vader. Mijn jongere zus werkt sinds december 2019 bij Senior Service en haar enthousiaste verhalen over het werk en de organisatie heeft mij ook doen solliciteren. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Senior Service als thuishulp en heb ik ondervonden hoe hartverwarmend het is om met senioren te werken.

Wat prachtig was het om te zien hoe mijn moeder opleefde als de medewerkers van Senior Service kwamen, altijd tijd voor een spelletje en een wandeling.

 

Mijn eigen moeder was het laatste jaar erg hulp behoevend en omdat ik en mijn zus niet in de buurt wonen hebben we Senior Service ingeschakeld om de lasten van mijn stiefvader te verlichten. Wat prachtig was het om te zien hoe mijn moeder opleefde als de medewerkers van Senior Service kwamen, altijd tijd voor een spelletje en een wandeling. Maar ook werd er gedacht aan een verse maaltijd of brachten ze mijn moeder naar haar afspraken bij de fysio of het ziekenhuis.

Dat is wat ik ook graag wil bereiken voor mijn cliënten. Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan als coördinator regio Limburg-Midden en u te vertellen wat een thuishulp van Senior Service voor senioren en hun mantelzorgers kan betekenen.

Hartelijke groet,

Mary 

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Hulp in huis in Limburg-Midden

Langer thuis wonen in Amsterdam begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Daarmee behouden we samen een prettige structuur in het dagelijks leven.

Maaltijdondersteuning

Begeleid vervoer in Limburg-Midden

Blijf langer zelfstandig met begeleid vervoer op oproepbasis. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Indien nodig zijn wij aanwezig bij de afspraak en zorgen we voor een verslag. Ook gaat onze thuishulp gezellig met u op pad, voor een mooie middag buiten de deur.

buitenshuis

Wat cliënten uit Limburg-Midden vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Gezelschap voor ouderen in Limburg-Midden

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

200814-Senior Sevice website_DSA0137.jpg

Nachtzorg in Limburg-Midden

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. De nachtzorg aan huis van Senior Service maakt een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk.

Nachtzorg van Senior Service

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.

24-uurs zorg in Limburg-Midden

Ervaar extra gemak in huis met 24 uur hulp van een persoonlijk zorgteam. De thuishulp van Senior Service is er als aanvulling op de thuiszorg en biedt persoonlijke aandacht en hulp in en om het huis.  Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen.

24-uurs zorg

Even bellen in Limburg-Midden

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt de familie langs en er is telefonisch contact, maar stel nu dat er iets gebeurt in huis wanneer de familie op vakantie is? Een thuishulp van Senior Service biedt een extra paar ogen en oren, die regelmatig telefonisch contact heeft om te vragen hoe het gaat.  

evenbellen

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 0616533136
grwp test afbeelding