Welkom bij Senior Service regio Limburg-Midden

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Limburg-Midden? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Mary Zwiers

Mary Zwiers

Coördinator Limburg-Midden
Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Mary Zwiers

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Mary Zwiers-Siebers. In de afgelopen jaren heb ik veel voor familie gezorgd waaronder opa en oma, mijn schoonmoeder en mijn vader. Mijn jongere zus werkt sinds december 2019 bij Senior Service en haar enthousiaste verhalen over het werk en de organisatie heeft mij ook doen solliciteren. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Senior Service als thuishulp en heb ik ondervonden hoe hartverwarmend het is om met senioren te werken.

Wat prachtig was het om te zien hoe mijn moeder opleefde als de medewerkers van Senior Service kwamen, altijd tijd voor een spelletje en een wandeling.

 

Mijn eigen moeder was het laatste jaar erg hulp behoevend en omdat ik en mijn zus niet in de buurt wonen hebben we Senior Service ingeschakeld om de lasten van mijn stiefvader te verlichten. Wat prachtig was het om te zien hoe mijn moeder opleefde als de medewerkers van Senior Service kwamen, altijd tijd voor een spelletje en een wandeling. Maar ook werd er gedacht aan een verse maaltijd of brachten ze mijn moeder naar haar afspraken bij de fysio of het ziekenhuis.

Dat is wat ik ook graag wil bereiken voor mijn cliënten. Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan als coördinator regio Limburg-Midden en u te vertellen wat een thuishulp van Senior Service voor senioren en hun mantelzorgers kan betekenen.

Hartelijke groet,

Mary 

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat cliënten uit Limburg-Midden vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis.
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoedingen: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Mogelijk ontvangt u een vergoeding voor onze diensten.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 0616533136
grwp test afbeelding