Welkom bij Senior Service regio Noord-Nederland

Op zoek naar ondersteuning en aanvullende mantelzorg in Noord-Nederland? Senior Service kent als geen ander uw omgeving, wensen en cultuur. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Sigrid Meijer

Coördinator Noord-Nederland
Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Graag stel ik mijzelf even aan u voor...

Mijn naam is Sigrid Meijer, jaren geleden als medewerker bij Senior Service begonnen en vervolgens werkzaam als regiocoördinator Drenthe, Groningen en Friesland.

Tijdens en na mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik op meerdere plekken in de zorg gewerkt, uiteindelijk heb ik mijn plek gevonden in de zorg voor ouderen.

Als kind hield ik van de verhalen die mijn oma over vroeger vertelde en deed ik graag klusjes voor haar. Omdat het niet altijd mogelijk en vanzelfsprekend is dat familie of vrienden alle zorg op zich nemen, tracht Senior Service in die behoefte te voorzien. Voor zowel de cliënt als voor de familie is het geruststellend dat vertrouwde medewerkers een deel van de ondersteuning op zich nemen. Samen met de bevlogen medewerkers van regio Noord-Nederland wil ik u graag een helpende hand bieden in de ondersteuning voor u of uw dierbaren.

Vraag gratis een brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles over onze mantelzorgondersteuning nog eens rustig doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan die u digitaal of per post ontvangt.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Ontdek de voordelen van onze thuiszorg

  • Snel en eenvoudig geregeld, zonder wachtlijsten.
  • Eén vast en vertrouwd gezicht.
  • Vergoeding vaak mogelijk via de aanvullende zorgverzekering.
  • Wij leveren ook zorg in natura vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).
  • Onze thuiszorg groeit met uw zorgvraag mee. Vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 572 806 42
senior