Welkom bij Senior Service regio Noord-Nederland

Op zoek naar ondersteuning en aanvullende mantelzorg in Noord-Nederland? Senior Service kent als geen ander uw omgeving, wensen en cultuur. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Klaas de Rode

Klaas de Rode

Coördinator Noord-Nederland
Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Bekijk mijn LinkedIn-profiel
Klaas de Rode

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Klaas de Rode en ik ben de coördinator voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (Noord-Nederland). Ik woon samen met mijn gezin in Noordhorn (Groningen). Mijn grootste hobby is tuinieren en mijn werk. In mijn carrière heb ik veel te maken gehad met complexe vraagstukken waarvoor een goede en op de meest efficiënte manier een oplossing aangedragen moest worden.

Mijn slogan was en is dan ook:

Uw wens mijn uitdaging.

Als coördinator bij Senior Service wil ik voor onze cliënten een luisterend oor zijn, zodat we een passend voorstel voor uw zorgvraag kunnen maken. Wat ik heel belangrijk vind is, dat ik persoonlijk bij u thuis kom om met elkaar te kijken naar de mogelijkheden. Ook onze medewerkers worden door mij persoonlijk geselecteerd en op hun kwaliteiten ingezet. Dit doe we omdat we zeker willen weten dat we de juiste medewerker bij de zorgvraag kunnen inzetten.

Mijn vrouw en ik zijn ook mantelzorger voor mijn moeder, het geeft ons zeer veel voldoening om er voor te zorgen dat mijn moeder zelfstandig kan blijven wonen. En de dankbaarheid die mijn moeder uitstraalt daar zijn geen woorden voor te vinden. Daar doen wij het voor.

 

Hartelijke groet,

Klaas de Rode

 

 

Vraag gratis een brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan die u digitaal of per post ontvangt.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis.
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoedingen: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Mogelijk ontvangt u een vergoeding voor onze diensten.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 0647545330
grwp test afbeelding