Welkom bij Senior Service regio Utrecht

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Utrecht? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Kim Schoonman

Kim Schoonman

Coördinator Utrecht en omgeving
Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag
Bekijk mijn LinkedIn-profiel
Kim Schoonman

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Ik ben Kim Schoonman en de coördinator in uw regio, Utrecht, Gooi en Vechtstreek en een gedeelte van Flevoland. ‘Wij willen ouder worden leuker maken in Nederland.’ Dat is de reden waarom ik bij Senior Service wilde gaan werken.

Al vele jaren schrijf ik biografieën voor ouderen. Door het luisteren naar deze zeer persoonlijke verhalen heb ik meer en meer begrip gekregen voor hoe het is om ouder te worden. Mijn ouders zijn beiden in de zeventig en ik realiseer me steeds meer waar de behoeftes liggen zowel voor de ouderen als voor de mantelzorgers. Dit helpt mij om als coördinator creatief en respectvol om te gaan met de zorgbehoefte van de cliënt. 

Als coördinator is het heel belangrijk om goed te luisteren naar de specifieke zorgvraag van de cliënt

Mijn dochters worden steeds zelfstandiger en dat geeft mij de kans om mijn steentje bij te dragen. Ik vind het heel belangrijk dat je als oudere vol van het leven kan blijven genieten, net als mijn eigen ouders. Als coördinator is het daarom heel belangrijk om goed te luisteren naar de specifieke zorgvraag van de cliënt en hier een passende oplossing voor te vinden samen met de mantelzorger. Wij hebben hele enthousiaste en betrokken medewerkers die er graag samen met u als cliënt een fijne dag van maken en de mantelzorg even over kunnen nemen.  

Hopelijk spreek ik u snel om een afspraak te maken!

Hartelijke groeten,

Kim

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Hulp in huis in Utrecht

Langer thuis wonen in Utrecht begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Daarmee behouden we samen een prettige structuur in het dagelijks leven.

Maaltijdondersteuning

Begeleid vervoer in Utrecht

Blijf langer zelfstandig met begeleid vervoer op oproepbasis. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Indien nodig zijn wij aanwezig bij de afspraak en zorgen we voor een verslag. Ook gaat onze thuishulp gezellig met u op pad, voor een mooie middag buiten de deur.

buitenshuis

Wat cliënten uit Utrecht vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Gezelschap voor ouderen in Utrecht

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

200814-Senior Sevice website_DSA0137.jpg

Nachtzorg in Utrecht

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. De nachtzorg aan huis van Senior Service maakt een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk.

Nachtzorg van Senior Service

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis.
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoedingen: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Mogelijk ontvangt u een vergoeding voor onze diensten.

24-uurs zorg in Utrecht

Ervaar extra gemak in huis met 24 uur hulp van een persoonlijk zorgteam. De thuishulp van Senior Service is er als aanvulling op de thuiszorg en biedt persoonlijke aandacht en hulp in en om het huis.  Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen.

24-uurs zorg

Even bellen in Utrecht

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt de familie langs en er is telefonisch contact, maar stel nu dat er iets gebeurt in huis wanneer de familie op vakantie is? Een thuishulp van Senior Service biedt een extra paar ogen en oren, die regelmatig telefonisch contact heeft om te vragen hoe het gaat.  

evenbellen

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 55 205 190
grwp test afbeelding