Welkom bij Senior Service regio Ede

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Ede? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Nicoline

Nicoline Muilwijk

Coördinator Ede en omstreken
Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Nicoline

Mijn naam is Nicoline Muilwijk en ik ben momenteel de coördinator van uw regio. Ik woon in Bleskensgraaf samen met mijn man. Na het behalen van mijn diploma voor verpleegkundige in 2013 heb ik voornamelijk in de ouderenzorg gewerkt.  
Als verpleegkundige heb ik veel medische zorg verleend bij de senioren thuis, waarbij er vaak geen tijd was om samen het ontbijt klaar te maken of om in gesprek te gaan met de mantelzorger waar veel van werd gevraagd. De dienstverlening van Senior Service is juist gericht op het geven van aandacht en tijd aan de senior, waarbij de mantelzorger wordt ontlast. 

Ik heb tijdens mijn werk als verpleegkundige in de wijk gezien wat een goede match tussen de cliënt en een medewerker kan doen. Voor mij is het dan ook een uitdaging om de juiste medewerker te koppelen aan de senior. Zodat er een vertrouwensband kan ontstaan voor mooie momenten met de senior, en waarbij ook het netwerk kan vertrouwen dat hun senior goede hulp krijgt. 

Hartelijke groet,

Nicoline

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast en vertrouwd gezicht: samen vinden wij de juiste thuishulp met wie het klikt.
  • Altijd dichtbij: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Wij helpen u wanneer nodig.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoeding vaak mogelijk: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, Menzis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Wij helpen u graag op weg.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 – 30 74 82 92
senior