Welkom bij Senior Service regio Amsterdam

Op zoek naar thuiszorg en mantelzorgondersteuning in Amsterdam? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Esther Karsemeijer

Esther Karsemeijer

Coördinator Amsterdam en omstreken
Bereikbaar van maandag t/m vrijdagochtend
Esther Karsemeijer

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Esther Karsemeijer. Ik ben met veel enthousiasme werkzaam bij Senior Service als centraal coördinator. Dankzij mijn studie heb ik ontdekt dat mijn hart in de ouderenzorg ligt. Hierna ben ik werkzaam geweest binnen een verpleeghuis. Hier heb ik veel kennis opgedaan.

Van dichtbij heb ik gezien hoe het is om mantelzorg te geven en wat voor impact dit kan hebben op de mantelzorger zelf. Daarom ben ik blij dat Senior Service bestaat! Wij zijn er niet alleen voor de senior maar ook om de mantelzorger te ondersteunen.

Senior Service staat echt voor prettig thuis wonen. En wat voor u prettig is, bepaalt u zelf. Daarom kijk ik graag samen met u wat uw wensen zijn. Dit kan uit een lopen van boodschappen doen tot samen wandelen of begeleiding naar een doktersafspraak. U bepaalt de hulpvraag. Vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte medewerker. Het is belangrijk dat er een klik is tussen jullie, hierom komt een medewerker altijd eerst even kennismaken. U krijgt altijd een vast gezicht over de vloer, dat is wel zo vertrouwd. 

Ik kom graag bij u langs om de wensen te bespreken!

Hartelijke groet, Esther

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat cliënten uit Amsterdam vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Ontdek de voordelen van onze thuiszorg

  • Snel en eenvoudig geregeld, zonder wachtlijsten.
  • Eén vast en vertrouwd gezicht.
  • Vergoeding vaak mogelijk via de aanvullende zorgverzekering.
  • Wij leveren ook zorg in natura vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).
  • Onze thuiszorg groeit met uw zorgvraag mee. Vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuiszorg bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 0633013027
senior