Welkom bij Senior Service regio Brabant-Midden

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Brabant-Midden? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Til Sanders

Til Sanders

Coördinator Brabant-Midden
Bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag
Til Sanders

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

In mijn directe omgeving heb ik regelmatig ervaren hoe intensief mantelzorg kan zijn en hoe afhankelijk o.a. een buurvrouw van mij werd voor een maaltijd of een autoritje. Ook bij een vriendin van mij heb ik even respijtzorg kunnen bieden. Toen mijn zus in 2018 ziek was en haar laatste weken in zicht waren, hadden we gelukkig familie die kon inspringen. Ik was één van hen. Blij dat ik dit kon doen en we konden de ondersteuning voor haar man met zussen, schoonzussen en vrienden geregeld krijgen. Er vielen nauwelijks gaten in de planning, maar wat als wij elkaar niet hadden?  Wat als iemand gewoon geen netwerk van vrienden en/of familie heeft? Of als er eigenlijk wel een netwerk is, maar dat het -om welke reden dan ook- moeilijk is om deze in te schakelen?

Wat als iemand gewoon geen netwerk van vrienden en/of familie heeft?

 

Met deze vragen en met mijn persoonlijke ervaringen, ben ik in 2019 mantelzorgondersteuner / thuishulp bij Senior Service geworden. Toen heb ik ondervonden hoe welkom en gewaardeerd je als mantelzorger bent. De opdrachten waren divers, van eten klaarmaken, helpen aankleden, samen wandelen, helpen organiseren, boodschappen doen; gewone en gezellige zaken en soms gewoon een luisterend oor en aanwezig zijn. Dat gaf ontzettend veel voldoening, maar als coördinator ga ik nu verder.

Misschien kunt u net dat beetje ondersteuning gebruiken om af en toe wat op adem te komen of onbezorgd even weg te kunnen. Bel mij of onze organisatie gerust voor wat achtergrondinformatie.

Uw naaste is bij ons in goede en vertrouwde handen!

Hartelijke groet,

Til Sanders

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat cliënten uit Brabant-Midden vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast en vertrouwd gezicht: samen vinden wij de juiste thuishulp met wie het klikt.
  • Altijd dichtbij: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Wij helpen u wanneer nodig.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoeding vaak mogelijk: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, Menzis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Wij helpen u graag op weg.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 33 320 051
senior