Welkom bij Senior Service regio Brabant-Midden

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Brabant-Midden? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

elise meussen

Elise Meussen

Coördinator Brabant-Midden
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
Bekijk mijn LinkedIn-profiel
elise meussen

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Lange tijd heb ik in het bedrijfsleven gewerkt met als specialisatie subsidie management. Na een reorganisatie kwam hier een einde aan. Hierdoor was ik in de gelegenheid om voor mijn dementerende vader te zorgen. En ontdekte ik dat ik hier talent voor had, maar de reguliere zorg past niet bij de manier waarop ik invulling wil geven aan de zorg voor, met name, mensen met dementie.

Bij Senior Service kan dat wel. Als medewerker kun je liefdevolle aandacht en zorg geven op tijden die geschikt zijn voor een cliënt. Je bouwt een bijzondere band op. Sinds begin april 2022 ben ik coördinator van de regio Eindhoven, de stad waar ik met heel veel plezier woon. Een mooie regio, met voldoende potentie om Senior Service verder op de kaart te zetten. 

Hartelijke groet,

Elise 

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Wat cliënten uit Brabant-Midden vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast en vertrouwd gezicht: samen vinden wij de juiste thuishulp met wie het klikt.
  • Altijd dichtbij: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Wij helpen u wanneer nodig.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Vergoeding vaak mogelijk: we zijn gecontracteerd door o.a. Zilveren Kruis, Menzis, CZ, OHRA, NN, ONVZ en DSW. Wij helpen u graag op weg.

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06–51625865
senior