Welkom bij Senior Service regio Brabant-Midden

Op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in Brabant-Midden? Senior Service kent als geen ander uw omgeving en wensen. Van gezelschap voor ouderen tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar.

Fridie Brekelmans

Fridie Brekelmans

Coördinator Brabant-Midden
Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag
Bekijk mijn LinkedIn-profiel
Fridie Brekelmans

Graag stel ik mijzelf even aan u voor ...

Mijn naam is Fridie Brekelmans, uw coördinator voor deze regio. Ik vind het belangrijk om mensen in mijn regio kennis te laten maken met Senior Service, een organisatie die senioren extra ondersteuning kan geven, waardoor ze langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Senior Service draagt eraan bij dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Ik heb zelf een periode ondersteuning verleend en hierdoor veel begrip gekregen hoe belangrijk het is om voor elkaar te zorgen, maar ook de waardering en voldoening die het gaf waren doorslaggevend om hiervan mijn werk te maken. 
Samen met u kijk ik waar u ondersteuning bij nodig heeft, wat uw wensen zijn en zoeken we de juiste ervaren medewerker die bij u past. 

Samen maken we het mogelijk! 

Hartelijke groeten,

Fridie

Vraag een gratis brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan onze gratis brochure aan, die u per post ontvangt.

Hulp in huis in Brabant-Midden

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Daarmee behouden we samen een prettige structuur in het dagelijks leven.

Maaltijdondersteuning

Begeleid vervoer in Brabant-Midden

Blijf langer zelfstandig met begeleid vervoer op oproepbasis. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Indien nodig zijn wij aanwezig bij de afspraak en zorgen we voor een verslag. Ook gaat onze thuishulp gezellig met u op pad, voor een mooie middag buiten de deur.

buitenshuis

Wat cliënten uit Brabant-Midden vertellen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten. 

Gezelschap voor ouderen in Brabant-Midden

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

200814-Senior Sevice website_DSA0137.jpg

Nachtzorg in Brabant-Midden

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. De nachtzorg aan huis van Senior Service maakt een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk.

Nachtzorg van Senior Service

Ontdek de voordelen van Senior Service

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken thuishulp zorgt voor rust in huis
  • Flexibel: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan altijd voor u klaar.

24-uurs zorg in Brabant-Midden

Ervaar extra gemak in huis met 24 uur hulp van een persoonlijk zorgteam. De thuishulp van Senior Service is er als aanvulling op de thuiszorg en biedt persoonlijke aandacht en hulp in en om het huis.  Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen.

24-uurs zorg

Even bellen in Brabant-Midden

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt de familie langs en er is telefonisch contact, maar stel nu dat er iets gebeurt in huis wanneer de familie op vakantie is? Een thuishulp van Senior Service biedt een extra paar ogen en oren, die regelmatig telefonisch contact heeft om te vragen hoe het gaat.  

evenbellen

Heeft u nog vragen?

Ik beantwoord ze graag

Mocht u nog vragen hebben over:

  • Wanneer we kunnen beginnen?
  • Hoeveel het kost?
  • Hoe ik thuishulp bespreekbaar maak?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag.

Bel mij op 06 - 33 320 051
grwp test afbeelding