Thuiszorg op maat voor uw cliënten

Senior Service biedt thuiszorg voor uw cliënten in de vorm van individuele begeleiding en persoonlijke verzorging. We werken nauw samen met diverse verwijzers en streven samen naar het behoud van een prettige woonomgeving voor senioren, met als resultaat minder tijdsdruk voor het zorgpersoneel.

Ons aanbod omvat ondersteuning voor cliënten met dementie en ouderen die graag langer zelfstandig thuis willen blijven wonen. Daarnaast bieden wij ook begeleiding ter overbrugging tot aan opname, evenals ondersteuning na bijvoorbeeld een poliklinische opname in het ziekenhuis. Met onze flexibele en op maat gemaakte zorgplannen zorgen we ervoor dat uw cliënten de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, zodat ze comfortabel en veilig in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Ontvang gratis het informatiepakket
Cliënt en thuishulp

Hoe ondersteunt Senior Service verwijzers?

Veel mantelzorgers en cliënten worden geconfronteerd met uitdagingen in de zorg, vooral wanneer de zorgvraag toeneemt. Het is vaak een flinke opgave om een goed beeld te krijgen van de beschikbare zorgmogelijkheden en financieringsvormen. Gelukkig staan wij, samen met u, klaar om hen de weg te wijzen en thuiszorgoplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke situatie van de cliënt.

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Senior Service uw cliënten extra ondersteuning, zowel thuis als in een zorginstelling. Dit doen we door snel te kunnen ontzorgen met een vast gezicht voor de cliënt. Samen werken we aan goede zorg voor senioren.

Financiering van onze thuiszorg

Zorg in natura, Pgb, zorgverzekeraars en particulier

Senior Service voldoet aan het kwaliteitskader voor de thuiszorg en is gecontracteerd door het Zilveren Kruis zorgkantoor voor het leveren van zorg vanuit de Wlz. Wij zijn door al onze kennis, ervaring en lokale contactpersonen in staat om een samenwerking snel en efficiënt op te zetten. Daarbij kunnen wij onze zorg leveren in onderaannemerschap of in zorg in natura.

Dit komt bovenop de mogelijkheden om onze diensten te financieren via een persoonsgebonden budget (Pgb), vergoedingen van zorgverzekeraars of particuliere middelen.

Vrouw met blauwe blouse maakt notities en kijkt naar laptop

Gemakkelijk doorverwijzen via Zorgdomein

Uw cliënten kunnen direct naar ons worden doorverwezen via het platform van Zorgdomein. U kunt ons vinden onder de categorieën:

Verpleging, verzorging & thuiszorg - Palliatieve zorg, Persoonlijke verzorging, Verpleging, Overige zorgvragen Verpleging & Verzorging

Welzijn - Dementie

U kunt vervolgens zoeken in de zoekbalk op Senior Service (let op de spatie). 

Wij staan altijd voor u klaar

Wilt u een afspraak maken voor een kennismaking of gewoon iemand spreken? Neem dan contact op met Jolanda Eikendal.

Telefoon: 06 – 524 337 30

E-mail: jeikendal@seniorservice.nl

Dochter knuffelt moeder op leeftijd