Vraag hieronder onze gratis brochure aan

Ontdek hoe Senior Service uw levensgeluk vergroot

Wij geloven dat iedereen zich thuis het prettigst voelt. Daarom doen wij er alles aan om onze cliënten zo lang mogelijk dat geluk te geven.  Wilt u rustig nalezen hoe wij dat doen? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure digitaal of via de post.

Vraag nu een brochure aan middels het onderstaande formulier. 

Brochure

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure

Vul uw gegevens in en ontvang deze digitaal of binnen 3 dagen per post

Aanhef
Klik hier voor info
Laat uw postcode achter, zodat u aan de juiste regio wordt gekoppeld.
Klik hier voor info
Een zorgindicatie is een officieel document dat uitgegeven wordt door een bevoegde instantie, zoals het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in Nederland, of door een wijkverpleegkundige voor thuiszorg. Een indicatie is een beoordeling waarbij wordt vastgesteld of iemand recht heeft op bepaalde zorg en ondersteuning, welke zorg dat dan moet zijn en hoeveel daarvan nodig is. Deze beoordeling wordt gedaan door een deskundige. Mensen hebben een indicatie nodig wanneer zij langdurige zorg nodig hebben die vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw) of vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wordt gefinancierd.
Mantelzorger helpt een senior
Zo wordt u cliënt

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.