Uniek voor de leden van De Unie:

  • Gratis lidmaatschap.
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • De beste mantelzorgondersteuning van Nederland.

Hoe ondersteunt Senior Service leden van de Unie?

Senior Service levert medewerkers die u, uw ouders of uw naasten ondersteunen in het dagelijks leven. Van 2 uur per week tot 24 uur per dag. Zodoende kunt u of uw naaste(n) langer thuis blijven wonen en belast u geen mensen in uw omgeving. Vrijwel iedereen rond de 60 jaar heeft direct of indirect zijn omgeving te maken met mantelzorg. Om die reden zijn Senior Service en de Unie een samenwerking aangegaan.

Samen, maken we het mogelijk!

De voordelen voor leden van De Unie:

  • Als lid van De Unie ontvangt u automatisch gratis een lidmaatschap van Senior Service (t.w.v. € 9,95 per maand).
  • Vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met uw regiocoördinator.
  • Senior Service is sinds 1995 de meeste ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland.
  • Dezelfde dag nog ondersteuning mogelijk.
  • Een vaste medewerker.
  • Advies over fiscale aftrekbaarheid, een Persoonsgebonden Budget (PGB) en de WMO.
  • Wordt beoordeeld met een 8,6.

Laat uw gegevens achter in het formulier hiernaast en vink één of meerdere contactmogelijkheden aan. Wij staan u graag te woord!

Ja, neem contact met mij op:

Even bellen

Dagelijks of enkele keren per week even bellen hoe het met de cliënt gaat. Een dienst die ontstaan is uit de behoeften van onze eigen cliënten.

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Onze medewerker kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Bovenal behouden wij graag samen met u structuur in het dagelijkse leven.

Begeleid vervoer

Als u op afroep uw vervoer kunt regelen, blijft u langer zelfstandig. Vervoer begint vaak met een korte rit, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis. Iets dat wij graag even overnemen zodat uw zoon of dochter geen dag vrij hoeft te nemen. U kunt ons ook inschakelen om u te brengen naar het jaarlijkse familiediner.

Gezelschap

Wij werken met één vaste medewerker. Hierdoor ontstaat er snel een hechte band. Wij zien het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht.

Slapen

Nachtrust is belangrijk, ook voor uw bestaande mantelzorgers. Onze medewerker blijft bij u slapen en helpt wanneer dat nodig is. Hij of zij komt in de avond binnen, drinkt nog een kopje thee met u en iedereen kan gerust gaan slapen.

24-uurs zorg

Voor uw naaste zorgen kan zwaar zijn en steeds meer senioren verkiezen thuis boven een verzorgingshuis. 24-uurs hulp van Senior Service is dé oplossing op het moment dat de zorg intensiever wordt.

Direct hulp

Er zijn weinig zorgen groter, dan de kans op een val als u ouder wordt. Dan is snel extra ondersteuning cruciaal. Daarvoor belt u direct met Senior Service.

Eén vast gezicht

U ziet gedurende de dag veel verschillende gezichten als u hulp ontvangt. Wij willen graag een vertrouwensband met u opbouwen. Daarom kiezen wij ervoor om één vaste medewerker aan u voor te stellen.

Regelen

In Nederland heeft iedereen die niet zonder ondersteuning kan, recht op een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook kunt u ondersteunt worden vanuit de WMO of mogelijk uw zorgverzekeraar. Vaak zijn onze diensten aftrekbaar van de belasting. Dit vergt regelwerk, maar dat doen wij elke dag. Hiermee helpen wij u snel en efficiënt.

Gratis App

De gratis agenda app van Fello biedt een oplossing voor de coördinatie van mantelzorg.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Al ruim een jaar komt een lieve mevrouw van Senior Service wekelijks mijn tante bezoeken. Je kunt op haar rekenen. ..."

Beoordeling: 8,0

A. uit Geen uit beschikbaar

"De service en de begeleiding is goed,
Geen betaling aan chauffeur maar een rekening via post is ook handig, ..."

Beoordeling: 7,0

Saskia uit Delft

"Prettige ervaring. Goed contact met alle medewerkers. Efficient"

Beoordeling: 9,0

Abdij uit Arnhem

Onze regio's

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg