Direct de thuishulp die uw naaste verdient

Zodat uw naaste prettig thuis blijft wonen

U geeft aan dat u direct thuishulp kunt gebruiken voor uw naaste. Wij begrijpen dat een thuishulp een goede aanvulling kan zijn. Het is fijn om te weten dat uw naaste in goede handen is en de zaken rondom hun zorg geregeld zijn. Daar helpen wij u graag mee verder. Heeft u vandaag nog hulp nodig? Bel dan met ons cliëntenadvies: 0800 – 1969.

Bel met cliëntenadvies
Gezelschap

Geen zorgen meer

Wanneer u een drukke baan heeft en daarnaast mantelzorger bent, dan kan het voelen alsof er te veel beroep op u wordt gedaan. Of dat de zorg die u moet geven ten koste gaat van het genieten van de leuke momenten met uw naaste. Met een thuishulp van Senior Service wordt u ontlast, én heeft uw naaste de zorg die hij of zij nodig heeft.

Neem contact op
ontspanning

Kennismaken

Een bezoek aan huis zonder verplichtingen

Uw naaste kan misschien sceptisch reageren op het idee van een vreemd persoon in huis. Dat begrijpen wij goed. Daarom kunnen we eerst een afspraak maken voor een kennismaking. Een van onze coördinatoren komt dan langs om al jullie vragen te beantwoorden en te bepalen welke thuishulp past bij de wensen van uw naaste. Om te zien welke hulp bij u past, kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
naaste

Zorg op maat

Een gebalanceerd en gelukkig leven

Onze thuishulp past zich volledig op de wensen van u en uw naaste aan. Het maakt daarin niet uit of u eenmalig hulp nodig heeft of vaker per week. Senior Service zorgt dat uw naaste wordt geholpen door één vast gezicht. Zo kan er een band worden opgebouwd tussen de zorgbehoevende en ondersteuner. Ook als er onverwachts behoefte is aan zorg; wij schakelen direct een vertrouwd gezicht in. Vaak kunnen we u al binnen enkele uren helpen.

24-uurs zorg

Thuishulp bespreekbaar maken

Uw naaste kan skeptisch reageren op het idee van een vreemde in huis en zal moeten wennen aan dat idee. Daarom is het bespreekbaar maken van een thuishulp essentieel in het vinden van passende zorg. Onze coördinatoren spreken dagelijks mantelzorgers en senioren en begrijpen goed de zorgen. Wij helpen u dan ook graag met het voorbereiden en begeleiden van dit gesprek.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Vandaag nog hulp nodig?

Ook met spoedgevallen kunt u bij ons terecht

Heeft uw naaste onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die uw naaste kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan met ons cliëntenadvies: 0800 - 1969. 

Bel met cliëntenadvies
inhuis