De thuishulp die uw naaste verdient

Zodat uw naaste prettig thuis blijft wonen

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service is de passende aanvulling op de thuiszorg. Wij helpen uw naaste met koken of bieden hulp bij de administratie. Daarnaast bieden wij begeleid vervoer aan, slaap- en waakdiensten, en zelfs 24-uurs zorg. Zo krijgt uw naaste de aandacht die u verdient. Als mantelzorger houd u meer tijd over voor uzelf en mooie momenten met elkaar.

Vraag gratis een brochure aan
Gezelschap

Behoud een gebalanceerd en gelukkig leven

Omdat mantelzorger zijn al zwaar genoeg is

Wanneer u een drukke baan heeft en daarnaast mantelzorger bent, dan kan het voelen alsof er te veel beroep op u wordt gedaan. De verzorging die uw naaste nodig heeft kan ook geleidelijk toenemen, zeker in het geval van dementie. Voorkom dat een drukke agenda ten koste gaat van de verzorging die uw naaste nodig heeft. Met een thuishulp van Senior Service wordt u ontlast, én heeft uw naaste de zorg die hij of zij nodig heeft.

ontspanning

Eén vast gezicht

Senior Service levert uw naaste één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende wordt er een hechte band opgebouwd tussen de zorgbehoevende en ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om meer levensgeluk te bieden voor uw naaste.

vastgezicht

Direct inzetbaar

Als uw naaste valt dan is er onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een vertrouwd gezicht van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze thuishulp is er om u te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname, zodat u met een gerust hart geniet van elke dag.

24-uurs zorg

Thuishulp bespreekbaar maken

Uw naaste kan skeptisch reageren op het idee van een vreemde in huis en zal moeten wennen aan dat idee. Daarom is het bespreekbaar maken van een thuishulp essentieel in het vinden van passende zorg. Onze coördinatoren spreken dagelijks mantelzorgers en senioren en begrijpen goed de zorgen. Wij helpen u dan ook graag met het voorbereiden en begeleiden van dit gesprek.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Vandaag nog hulp nodig?

Ook met spoedgevallen kunt u bij ons terecht

Heeft uw naaste onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die uw naaste kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer
inhuis