Gezelschap en ondersteuning bij ouderen thuis - Regio Den Haag

€12,57 - €12,90 per uur - Parttime

Wil jij bijdragen aan het welzijn van ouderen in Regio Den Haag? Heb je een luisterend oor en een hart van goud? Dan zoeken we jou!

In Rijnsburg/Katwijk, 's-Gravenzande en Noordwijk zijn we per direct op zoek naar medewerkers. Het is belangrijk dat je kunt omgaan met cliënten met dementie en dat je flexibel bent qua dagen en tijden.

samen boodschappen doen

Over Senior Service

Onze missie is om ouder worden in Nederland leuker te maken. Dat doen wij samen met onze mensen: aanpakkers die het verschil willen maken voor een ander. Samen met jouw coördinator en de mantelzorger geef jij de cliënt de aandacht en ondersteuning die zij nodig heeft. Elke dag maak jij zoals 750 andere collega’s het verschil voor jouw cliënt.

 

Dit is hoe jouw dag eruit kan zien

Hoera! Jij bent gematcht met een nieuwe cliënt. Vandaag ga jij op een eerste bezoek. Bij aankomst wordt er een kopje koffie gedronken om elkaar beter te leren kennen. De boodschappen moeten gedaan worden, maar daarvoor zorg je dat de woonkamer afgestoft is. Na de boodschappen wordt er samen gekookt en gegeten. Gezellig! Het bezoek zit er voor vandaag alweer op. Volgende week staat een bezoek aan het park gepland. Tot dan!

Voor cliënten van ons in Rijnsburg/Katwijk, 's-Gravenzande en Noordwijk zijn we per direct op zoek naar medewerkers. Het is belangrijk dat je kunt omgaan met cliënten met dementie en dat je flexibel bent qua dagen en tijden.

 

Fijn voor elkaar!

Een thuishulp van Senior Service helpt met niet-medische ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles wat een zoon of dochter (mantelzorger) ook zou kunnen doen. Zo ondersteun jij de mantelzorger voor wanneer het even niet gaat. Dat is fijn voor elkaar!

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt veel levenservaring.
 • Je hebt affiniteit met ouderen, dit mag ook uit jouw privéomgeving zijn.
 • Je bent flexibel beschikbaar zowel doordeweeks als in de weekenden.
 • Je woont in Regio Den Haag.
 • 50-plussers zijn zeer welkom.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een mooie bijbaan voor een aantal uur per week met veel waardering. Een baan zonder tijdsdruk, waarbij je iemand echt de aandacht kunt geven. Je wordt een vast gezicht bij een ouder iemand en kunt daarmee een vertrouwensband opbouwen. Verder bieden wij:

 • Een 0-urencontract met een bruto uurloon vergoeding van €12,57 exclusief vakantie uren.
 • Een onregelmatigheidstoeslag in de weekenden.
 • Een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • De mogelijkheid om te werken in de zorg zonder diploma
 • Reiskostenvergoeding.
 • E-learning.
 • Flexibele werkuren.
 • Informatieve medewerkersbijeenkomsten.

Als je hier enthousiast van wordt, dan ontvangen wij graag jouw cv met pasfoto en motivatiebrief. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Vul nu het sollicitatieformulier in

Klik hier voor info
Upload uw motivatiebrief in .pdf, .doc, of .docx.
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx.
Klik hier voor info
Upload uw CV in .pdf, .doc, of .docx.
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx.
Klik hier voor info
Geef aan op welke dagen en dagdelen je zou kunnen werken