Thuiszorg van Senior Service

U kiest zelf hoe en wanneer u ons nodig heeft

Bij Senior Service staat uw welzijn centraal met flexibele thuiszorg die zich volledig aanpast aan uw wensen en behoeften. Onze zorg is erop gericht u het comfort en de ondersteuning te bieden die u verdient, terwijl we tegelijkertijd de mantelzorgers ontlasten. Zo kunt u langer prettig thuis blijven wonen, ondersteund door een persoonlijke medewerker. Samen zorgen we voor een zorgplan op maat, waarbij uw levensgeluk voorop staat.

Brochure aanvragen
Mantelzorger, Flora

Financiering van onze thuiszorg

 

Met bijna 30 jaar ervaring weten wij als geen ander welke zorg u nodig heeft, ongeacht in welke zorgfase u zich bevindt. Daarom staan we klaar om u te begeleiden, vanaf een lidmaatschap voor vroegtijdige ondersteuning tot aanvullende mantelzorg en uiteindelijk Wlz-zorg bij een intensievere zorgvraag. Onze expertise stelt ons in staat om uw situatie nauwkeurig in te schatten en de zorg precies af te stemmen op uw wensen en behoeften, met speciale aandacht voor het ontlasten van mantelzorgers. 

We helpen niet alleen met de zorg zelf, maar adviseren ook over de vergoedingen die mogelijk zijn via uw zorgverzekeraar, Wlz, Pgb, en mogelijk belastingvoordeel. Voor meer informatie over deze vergoedingen, bezoek onze vergoedingenpagina.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Vraag gratis een brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles over onze mantelzorgondersteuning nog eens rustig doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan die u digitaal of per post ontvangt.