De thuishulp die uw naaste verdient

Wanneer uw naaste daar aan toe is

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service is de passende aanvulling op de thuiszorg. Wij helpen uw naaste met koken of bieden hulp bij de administratie. Daarnaast bieden wij begeleid vervoer aan, slaap- en waakdiensten, en zelfs 24-uurs zorg. Zo krijgt uw naaste de aandacht die u verdient. Als mantelzorger houd u meer tijd over voor uzelf en mooie momenten met elkaar.

Vraag gratis een brochure aan
thuis

“Ik had het eigenlijk gisteren al moeten doen”

Want voorkomen is beter dan genezen

Senior Service ondersteunt in heel Nederland cliënten met behoefte aan extra ondersteuning. Bij 9 van de 10 zorgvragen blijkt dat mensen ons te laat inschakelen. Iemand is gevallen, mist een afspraak bij de dokter of heeft voor een langere periode slecht gegeten. Heeft u of uw naaste ondersteuning nodig? Stel het niet langer uit, maar ga op zoek naar een oplossing.

vastemantelzorger

Eén vast gezicht

Voor een vertrouwd gevoel

Senior Service levert u één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kunt u een hechte band opbouwen met uw ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

vastgezicht

Al 25 jaar ervaring

Met kennis van zaken

De thuishulp van Senior Service helpt een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving te wonen. Sinds 1995 bieden wij extra ondersteuning aan in de thuissituatie van senioren, daarom weten wij precies wat daarvoor nodig is.

beoordelingen

Start met een Gerust Gevoel

Onze dienstverlening start met het lidmaatschap ‘Gerust Gevoel’. Veel cliënten zijn alvast lid van Senior Service mocht ondersteuning ineens nodig zijn. 

Lees meer over het lidmaatschap

De voordelen van een Gerust Gevoel

  • U krijgt een vaste coördinator uit de buurt, bereikbaar voor al uw vragen.
  • Een kennismakingsgesprek om uw zorgvraag vast te leggen.
  • Persoonlijk en betrouwbaar advies en begeleiding in de wereld van ouderenzorg, wet- en regelgeving.
  • Spoed bereikbaarheidsdienst voor snelle hulp ter plaatse.
  • Een thuishulp is direct inzetbaar, zodra uw naaste eraan toe is.

Meer weten?

Vraag gratis een brochure aan die u per post ontvangt. Hierin staat in detail waarmee we u kunnen helpen. Deze brochure kunt u nog eens rustig doorlezen samen met uw naaste.

Liever direct contact? Bel dan met cliëntenadvies en wij beantwoorden van harte al uw vragen.