De thuishulp die uw naaste verdient

Wanneer uw naaste daaraan toe is

U geeft aan dat u thuishulp zou kunnen gebruiken voor uw naaste op een later moment. Dat is verstandig, want bij 9 van de 10 zorgvragen blijkt dat mensen ons te laat inschakelen. Wij begrijpen dat een thuishulp een goede aanvulling kan zijn. Fijn om nu alvast te weten wat de mogelijkheden zijn en wij helpen u daar graag mee verder. Wilt u alle informatie bij de hand hebben? Vraag dan onze brochure aan.

Brochure aanvragen
thuis

Zorg op maat

Want voorkomen is beter dan genezen

Wat uw zorgvraag ook is, wij denken met u mee. We kunnen onze zorg bijvoorbeeld ook aanpassen op uw huidige zorgverlening. Daarnaast zorgen we dat uw naaste wordt geholpen door één vast gezicht. Zodoende kunt u een band opbouwen met uw ondersteuner. Heeft u meer vragen? Of zou u graag willen dat de coördinator uit de regio van uw naaste langskomt voor een kennismaking? Dat kan. Ga naar de pagina met veel gestelde vragen of neem contact op via 0800 – 1969.

Veel gestelde vragen
vastemantelzorger

Eén vast gezicht

Voor een vertrouwd gevoel

Senior Service levert u één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kunt u een hechte band opbouwen met uw ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

vastgezicht

Al 25 jaar ervaring

Met kennis van zaken

De thuishulp van Senior Service helpt een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving te wonen. Sinds 1995 bieden wij extra ondersteuning aan in de thuissituatie van senioren, daarom weten wij precies wat daarvoor nodig is.

beoordelingen

Wanneer het nodig is

Zodra uw vraag bij ons bekend is gaan wij op zoek naar een vaste medewerker die past bij uw wensen. Veel cliënten zijn alvast lid van Senior Service mocht ondersteuning ineens nodig zijn. Alles wordt na een kennismaking netjes voor u geregeld, zodat u met een Gerust Gevoel zorg kunt overdragen. De thuishulp is direct inzetbaar, zodra uw naaste eraan toe is.

Lees meer over het lidmaatschap

De voordelen van een Gerust Gevoel

  • U krijgt een vaste coördinator uit de buurt, bereikbaar voor al uw vragen.
  • Een kennismakingsgesprek om uw zorgvraag vast te leggen.
  • Persoonlijk en betrouwbaar advies en begeleiding in de wereld van ouderenzorg, wet- en regelgeving.
  • Spoed bereikbaarheidsdienst voor snelle hulp ter plaatse.
  • Een thuishulp is direct inzetbaar, zodra uw naaste eraan toe is.

Meer weten?

Vraag gratis een brochure aan die u per post ontvangt. Hierin staat in detail waarmee we u kunnen helpen. Deze brochure kunt u nog eens rustig doorlezen samen met uw naaste.

Liever direct contact? Bel dan met cliëntenadvies en wij beantwoorden van harte al uw vragen.