De thuishulp die u verdient

Wanneer u daar aan toe bent

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service is de passende aanvulling op de thuiszorg. Wij helpen u met koken of bieden hulp bij de administratie. Daarnaast bieden wij begeleid vervoer aan, slaap- en waakdiensten, en zelfs 24-uurs zorg. Zo krijgt u de aandacht die u verdient.

Vraag gratis een brochure aan
omhelzing

“Ik had het eigenlijk gisteren al moeten doen”

Want voorkomen is beter dan genezen

Senior Service ondersteunt in heel Nederland cliënten met behoefte aan extra ondersteuning. Bij 9 van de 10 zorgvragen blijkt dat mensen ons te laat inschakelen. Iemand is gevallen, mist een afspraak bij de dokter of heeft voor een langere periode slecht gegeten. Heeft u of uw naaste ondersteuning nodig? Stel het niet langer uit, maar ga op zoek naar een oplossing.

buitenshuis

Thuis blijven wonen zonder uw naasten te belasten

Dat kan met een thuishulp

Thuis voelen wij ons op ons best. Een vertrouwde omgeving met veel mooie herinneringen. Wij begrijpen dat u dat het liefst zo wilt houden. Dat kan lastig zijn wanneer u meer afhankelijk wordt van de hulp van uw zoon of dochter. Zij helpen u met alle liefde, maar u wilt hen ook niet met alles belasten. Een extra thuishulp biedt in dit geval een uitkomst. U kunt prettig thuis blijven wonen, en uw mantelzorger wordt niet te veel belast.

naaste

Wordt u binnenkort geopereerd?

Extra hulp is dan geen overbodige luxe

Wanneer u opkijkt tegen een ziekenhuisbezoek, is het een prettige gedachte dat er iemand voor u klaar staat om u op te vangen. Een thuishulp begeleid u naar het ziekenhuis en gaat met u mee naar de afspraak. Bij terugkomst hoeft u zich geen zorgen te maken wie de boodschappen doet of kookt: wij staan voor u klaar. Zo kan in alle rust herstellen.

diner

Waar kan een thuishulp u mee helpen?

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen."  Denk aan: samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. 

Eén vast gezicht

Voor een vertrouwd gevoel

Senior Service levert u één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kunt u een hechte band opbouwen met uw ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

vastgezicht

Al 25 jaar ervaring

Met kennis van zaken

De thuishulp van Senior Service helpt u langer vitaal in uw eigen omgeving te wonen. Sinds 1995 bieden wij extra ondersteuning aan in de thuissituatie van senioren, daarom weten wij precies wat daarvoor nodig is.

beoordelingen

Start met een Gerust Gevoel

Onze dienstverlening start met het lidmaatschap ‘Gerust Gevoel’. Veel cliënten zijn alvast lid van Senior Service mocht ondersteuning ineens nodig zijn. 

Lees meer over het lidmaatschap

De voordelen van een Gerust Gevoel

  • U krijgt een vaste coördinator uit de buurt, bereikbaar voor al uw vragen.
  • Een kennismakingsgesprek om uw zorgvraag vast te leggen.
  • Persoonlijk en betrouwbaar advies en begeleiding in de wereld van ouderenzorg, wet- en regelgeving.
  • Spoed bereikbaarheidsdienst voor snelle hulp ter plaatse.
  • Een thuishulp is direct inzetbaar, zodra u eraan toe bent.

Meer weten?

Vraag gratis een brochure aan die u per post ontvangt. Hierin staat in detail waarmee we u kunnen helpen. Deze brochure kunt u nog eens rustig doorlezen samen met uw mantelzorger.

Liever direct contact? Bel dan met cliëntenadvies en wij beantwoorden van harte al uw vragen.