De thuishulp die u verdient

Wanneer u daaraan toe bent

U geeft aan dat u thuishulp zou kunnen gebruiken op een later moment. Dat is verstandig, want bij 9 van de 10 zorgvragen blijkt dat mensen ons te laat inschakelen. De eerste stap is gezet. Het is heel gewoon om een uitkomst te vinden in extra thuishulp. Fijn om nu alvast te weten wat de mogelijkheden zijn en wij helpen u daar graag mee verder. Wilt u alle informatie bij de hand hebben? Vraag dan onze brochure aan.

Brochure aanvragen
omhelzing

Thuis blijven wonen zonder uw naasten te belasten

Dat kan met een thuishulp

Thuis voelen wij ons op ons best. Een vertrouwde omgeving met veel mooie herinneringen. Wij begrijpen dat u dat het liefst zo wilt houden. Dat kan lastig zijn wanneer u meer afhankelijk wordt van de hulp van uw zoon of dochter. Zij helpen u met alle liefde, maar u wilt hen ook niet met alles belasten. Een extra thuishulp biedt in dit geval een uitkomst. U kunt prettig thuis blijven wonen, en uw mantelzorger wordt niet te veel belast.

naaste

Wordt u binnenkort geopereerd?

Extra hulp is dan geen overbodige luxe

Wanneer u opkijkt tegen een ziekenhuisbezoek, is het een prettige gedachte dat er iemand voor u klaar staat om u op te vangen. Een thuishulp begeleid u naar het ziekenhuis en gaat met u mee naar de afspraak. Bij terugkomst hoeft u zich geen zorgen te maken wie de boodschappen doet of kookt: wij staan voor u klaar. Zo kan in alle rust herstellen.

diner

Zorg op maat

Wat uw zorgvraag ook is, wij denken met u mee. We kunnen de thuishulp bijvoorbeeld ook aanpassen op uw huidige mantelzorger. Daarnaast zorgen we dat u wordt geholpen door één vast gezicht. Zodoende kunt u een band opbouwen met uw ondersteuner. Heeft u meer vragen? Of zou u graag willen dat de coördinator uit de regio langskomt voor een kennismaking? Dat kan. Ga naar de pagina met veel gestelde vragen of neem contact op via 0800 – 1969.

Neem contact op

Eén vast gezicht

Voor een vertrouwd gevoel

Senior Service levert u één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kunt u een hechte band opbouwen met uw ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

vastgezicht

Al 25 jaar ervaring

Met kennis van zaken

De thuishulp van Senior Service helpt u langer vitaal in uw eigen omgeving te wonen. Sinds 1995 bieden wij extra ondersteuning aan in de thuissituatie van senioren, daarom weten wij precies wat daarvoor nodig is.

beoordelingen

Wanneer het nodig is

Zodra uw vraag bij ons bekend is gaan wij op zoek naar een vaste medewerker die past bij uw wensen. Veel cliënten zijn alvast lid van Senior Service mocht ondersteuning ineens nodig zijn. Alles wordt na de kennismaking netjes voor u geregeld, zodat u met een Gerust Gevoel kunt genieten van elke dag. Vervolgens stellen wij uw persoonlijke thuishulp graag aan u voor zodra u eraan toe bent.

Lees meer over het lidmaatschap

De voordelen van een Gerust Gevoel

  • U krijgt een vaste coördinator uit de buurt, bereikbaar voor al uw vragen.
  • Een kennismakingsgesprek om uw zorgvraag vast te leggen.
  • Persoonlijk en betrouwbaar advies en begeleiding in de wereld van ouderenzorg, wet- en regelgeving.
  • Spoed bereikbaarheidsdienst voor snelle hulp ter plaatse.
  • Een thuishulp is direct inzetbaar, zodra u eraan toe bent.

Meer weten?

Vraag gratis een brochure aan die u per post ontvangt. Hierin staat in detail waarmee we u kunnen helpen. Deze brochure kunt u nog eens rustig doorlezen samen met uw mantelzorger.

Liever direct contact? Bel dan met cliëntenadvies en wij beantwoorden van harte al uw vragen.