Direct hulp

Als u valt kan uw leven even op zijn kop staan en u heeft onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een thuishulp van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis of de eerste nachten te blijven slapen. Onze thuishulp is er om senioren te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname en helpt om weer zelfverzekerd op twee benen te blijven staan.

Het kan ook zo zijn dat u zich zorgen maakt om een eventuele val van uzelf, uw moeder of naaste. Uw gezichtsvermogen wordt nu eenmaal minder en bij gebrek aan een vaste structuur is het dagelijkse leven soms onoverzichtelijk. De inzet van onze thuishulp is veelal gericht op preventie. Ze brengen samen met de mantelzorgers van een cliënt structuur aan, komen geregeld langs en zorgen ervoor dat langer thuis wonen zorgeloos en leuk is. Mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren, dan is er al een bekend gezicht die er spoedig bij kan zijn.

Voor direct contact belt u gratis 0800-1969.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Top organisatie

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Snel, efficiënt en goed

We hebben voor de ondersteuning van mijn schoonmoeder van 99 na een val heel veel baat gehad bij de snelle en goede hulp die geboden kon worden. Mijn schoonmoeder was heel blij met de goede en aardige hulp die geboden werd. En dus de rest van de familie ook.

Beoordeling: 10

Marianne uit Odijk

Prima! Snel onze wens ingevuld en accuraat en plezierig uitgevoerd.

Binnen 8 uur kreeg ik bevestiging dat de waakdiensten die mijn broer en ik voor onze dementerende vader met gebroken bovenarm leverden, met een gerust hart aan de professionals van Senior Services konden overlaten.

Beoordeling: 8

Jan Vos uit Breukelen

Onze regio's

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg