Direct hulp

  • Binnen enkele uren zijn we bij u
  • Ondersteuning na een val of ziekenhuisopname
  • Preventieve ondersteuning bij risicogroepen

Altijd een thuishulp in de buurt

Als u valt heeft onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een vertrouwd gezicht  van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze thuishulp is er om senioren te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname, zodat u met een gerust hart geniet van elke dag.

De inzet van onze thuishulp is bovenal gericht op preventie. We brengen samen structuur in uw leven aan, en zorgen ervoor dat langer thuis wonen zorgeloos en prettig is. Mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren, dan is er al een bekend gezicht die er snel bij kan zijn.

Voor direct contact belt u gratis 0800-1969.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg