Nachtzorg

  • Ondersteuning in de nacht
  • Goed slapen voor meer levensgeluk
  • Een zorgeloze nacht voor senior en mantelzorger

Een zorgeloze nacht

Na een ziekenhuisopname slaapt u liever niet alleen. Beleef een zorgeloze nacht met een persoonlijke thuishulp van Senior Service. De thuishulp is altijd dichtbij en helpt direct wanneer het nodig is, bijvoorbeeld met een toiletbezoek. 

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. U herstelt sneller en bent minder vaak ziek. De nachtzorg van Senior Service maakt een betere nachtrust mogelijk. Daarmee geniet zowel de senior als de mantelzorger van meer alledaags levensgeluk.

Slaap- en waaknachten

Wij kennen twee vormen: slaap- en waaknachten. Slaapnachten zijn nachten waarbij onze thuishulp niet meer dan drie keer per nacht ondersteuning hoeft te verlenen. Bij meer ondersteuning wordt het een waaknacht en is de thuishulp de hele nacht alert. Ook hier krijgt u één vaste vertrouwde medewerker. Uw nachtrust is belangrijk. Hierin ondersteunen wij u en uw familie graag.

Heeft u interesse in slaap- of waaknachten?

Vraag dan nu de gratis brochure aan en ontdek hoe Senior Service ervoor zorgt dat u met een gerust hart naar bed kunt.

Wist u dat ..

100% van onze beoordelaars ons aanbeveelt?

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg