Ontdek het gemak van begeleid vervoer

Zodat u lekker mobiel blijft

Niets is zo fijn als u zelf kunt bepalen waar de reis naartoe gaat en wanneer u vertrekt en weer thuiskomt. Dat is het gemak van begeleid vervoer van Senior Service. Een middag naar een tentoonstelling van uw favoriete museum of persoonlijke begeleiding naar een afspraak bij uw arts. Het is allemaal mogelijk.

Begeleid vervoer is dé oplossing voor senioren en mantelzorgers met behoefte aan extra hulp buitenshuis.

Ontvang gratis de brochure
begeleidvervoer2

Uw persoonlijke chauffeur

Met een vaste thuishulp van Senior Service bent u samen onderweg naar een belangrijke afspraak in het ziekenhuis of spendeert u een fijne middag buitenshuis.  Uw persoonlijke thuishulp en chauffeur haalt u op, gaat mee naar de afspraak en zorgt voor een verslag van het gesprek. Deze wordt met u en de familie gedeeld. Vervolgens wordt u thuisgebracht en wordt er nog even nagepraat onder het genot van een kop thee of koffie.

De voordelen van begeleid vervoer

  • Eén vast gezicht: een vertrouwde en betrokken chauffeur
  • Persoonlijke begeleiding tijdens een ziekenhuisbezoek
  • Een verslag van een afspraak wordt gemaakt en gedeeld met de familie

Vandaag nog een chauffeur nodig? Wij staan voor u klaar.

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.