Vergroot het levensgeluk van senioren en ondersteunt mantelzorgers sinds 1995

Uniek voor leden van PGGM&CO:

 • Gratis lidmaatschap
 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Ter aanvulling op de bestaande zorg
meerzorg_verpleeghuis

Hoe ondersteunt Senior Service leden van PGGM&CO?

Senior Service biedt een tijdelijke of vaste thuishulp die u en uw naasten ondersteunen in het dagelijks leven. Van 2 uur per week tot 24 uur per dag. Met deze extra hulp voorkomt u dat u als mantelzorger overbelast raakt en is de zorg voor uw naaste goed geregeld. Als lid van PGGM&CO krijgt u een gratis lidmaatschap van Senior Service dat u kunt gebruiken om extra hulp in te schakelen voor uzelf of uw naaste.

De voordelen van een gratis lidmaatschap

Onze dienstverlening start met het lidmaatschap ‘Gerust Gevoel’. Veel cliënten zijn alvast lid van Senior Service mocht ondersteuning ineens nodig zijn. Dit geeft u de volgende voordelen:

 • U krijgt een vaste coördinator uit de buurt, bereikbaar voor al uw vragen.
 • Persoonlijk en betrouwbaar advies en begeleiding in de wereld van ouderenzorg, wet- en regelgeving.
 • Spoed bereikbaarheidsdienst voor snelle hulp ter plaatse.
 • PGB-regelhulp voor advies bij aanvragen.
 • Hulp bij het aftrekken van deze kosten bij uw inkomstenbelasting.
 • Een kennismakingsgesprek om uw zorgvraag vast te leggen.
 • Een thuishulp is direct inzetbaar, zodra u eraan toe bent.

Vanuit het hart

“Jaren geleden kwamen mijn eigen opa en oma in de situatie dat ze graag thuis wilden blijven wonen. Familie en vrienden deden veel, maar het ging niet meer zonder hulp. Zo is Senior Service ontstaan. Al onze medewerkers hebben een dergelijke persoonlijke ervaring. Dat is de reden dat zij zich elke dag inzetten voor u. Het komt rechtstreeks vanuit het hart, dat is Senior Service.”

Floris Vervat

Altijd in de buurt

Senior Service is in heel het land actief. Het maakt dus niet uit waar u in Nederland woont: nee is voor ons geen optie. Elke regio heeft een eigen coördinator, zodat wij altijd goed bereikbaar zijn. Zo is Senior Service altijd in de buurt.

25 jaar ervaring

De thuishulp van Senior Service helpt een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving te wonen. Sinds 1995 bieden wij extra ondersteuning aan in de thuissituatie van senioren, daarom weten wij precies wat daarvoor nodig is.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals dank voor de service.

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Gratis lidmaatschap aanvragen

De voordelen voor leden van PGGM&CO:

 • Gratis lidmaatschap van Senior Service t.w.v. € 9,95 per maand.
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw regiocoördinator.
 • Een vaste of tijdelijke thuishulp.
 • Dezelfde dag nog ondersteuning mogelijk.
 • Advies over fiscale aftrekbaarheid, een Persoonsgebonden Budget (PGB) en de WMO

Voorwaarden:

 • Cliënten zijn nooit tot afname verplicht.
 • U zit nergens aan vast.
 • Ons lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Wist u dat ..

100% van onze beoordelaars ons aanbeveelt?

Onze diensten op een rij

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Onze medewerker kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Bovenal behouden wij graag samen met u structuur in het dagelijkse leven.

Begeleid vervoer

Als u op afroep uw vervoer kunt regelen, blijft u langer zelfstandig. Vervoer begint vaak met een korte rit, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis. Iets dat wij graag even overnemen zodat uw zoon of dochter geen dag vrij hoeft te nemen. U kunt ons ook inschakelen om u te brengen naar het jaarlijkse familiediner.

Nachtzorg

Nachtrust is belangrijk, ook voor uw bestaande mantelzorgers. Onze medewerker blijft bij u slapen en helpt wanneer dat nodig is. Hij of zij komt in de avond binnen, drinkt nog een kopje thee met u en iedereen kan gerust gaan slapen.

24-uurs zorg

Voor uw naaste zorgen kan zwaar zijn en steeds meer senioren verkiezen thuis boven een verzorgingshuis. 24-uurs hulp van Senior Service is dé oplossing op het moment dat de zorg intensiever wordt.

Veelgestelde vragen

1. Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Senior Service is een persoon die extra – niet-medische zorg – biedt voor senioren, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

 

2. Wat mag een thuishulp doen?

Een thuishulp van Senior Service mag u helpen met niet-medische ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) u ook bij zou kunnen helpen.

 

3. Is Senior Service landelijk actief?

Ja, wij hebben een landelijke dekking, maar zijn u graag lokaal van dienst. Met 27 coördinatoren verspreid door het land zijn we altijd in de buurt.

 

4. Hoe vraag ik thuishulp aan?

Een thuishulp van Senior Service vraagt u makkelijk en snel aan. Onze cliëntenadviseurs sturen u graag een brochure toe ter oriëntatie en staan u telefonisch te woord op werkdagen van 9:00 tot 17.30 uur via 0800 – 1969. Bij Senior Service staat vertrouwen voorop. Om die reden komt de coördinator uit uw regio graag langs om te bespreken hoe een thuishulp van Senior Service u kunt helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.

Samen maken we het mogelijk.