Indra Ruisch

Coördinator Den Haag

Welkom bij Senior Service regio Den haag en omgeving.

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Indra Ruisch (woonachtig in Den Haag), uw regio-coördinator voor Den Haag en omstreken. Ik heb een schoolgaande dochter en een partner die werkzaam is in de zorg.
Op 16- jarige leeftijd woonde ik in het oosten van het land en deed ik voor mijn middelbare school een stage in een verpleeghuis in Den Haag. De belangstelling voor de stad Den Haag en de zorg voor ouderen was al jong gewekt en speelt een rode draad in mijn leven. Na een talenstudie in Leiden, heb ik werk ervaring opgedaan op uiteenlopende vakgebieden. Nu ik zelf ouder word sta ik stil bij de gebeurtenissen in mijn leven. Mijn eigen (schoon-) ouders worden ouder en ik heb zelf ervaren hoe fijn het is als je ouders de zorg en hulp krijgen op de manier die zij willen en op de plek waar zij zich het prettigst voelen en willen zijn. En dat is thuis!
Misschien heeft u al familie en kennissen die u helpen, maar op de momenten dat zij even niet kunnen, komt een medewerker van Senior Service graag bij u thuis. Op die manier kunt u prettig langer thuis blijven wonen. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn.

Belt u mij gerust direct op 06- 20 141 496

Senior Service in Den Haag
Indra Ruisch
Coördinator
denhaag@seniorservice.nl

Al onze Diensten

Als iemand ons vraagt, wat voor een ondersteuning leveren jullie precies aan een senior? Dan zeggen wij vaak: alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook mogen geven. Denkt u aan: samen koken, samen wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen, etc. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klikt u op lees verder, voor een overzicht van al onze vormen van ondersteuning.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Erg tevreden"

Beoordeling: 9,0

Joep uit Eersel

"Zeer prettige en clientvriendelijke organisatie! Kundig en meedenkend! En ook de medewerkers die bij mijn moeder ..."

Beoordeling: 9,0

Wes uit Oosterbeek

"Ben erg tevreden over de service."

Beoordeling: 9,0

Denise uit Arnhem

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Thuis gratis advies

lidy-home

De coördinator uit de dichtstbijzijnde regio komt vrijblijvend bij u langs om bijvoorbeeld te vertellen hoe u onze diensten vergoed kunt krijgen.

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg